ULTIMA-TIG-CUT asztali Volfrám köszörű-vágó gép

1 953 376 Ft

Az ULTIMA-TIG nevű, jól ismert eszközhöz hasonlóan, az ULTIMA-TIG-CUT is kiválóan alkalmas volfrámelektródák köszörülésére, és ezen felül pontos vágást is biztosít az elektródák számára. A köszörülés és vágás zárt kamrában zajlik, ahol folyadék hűti a gyémánttárcsát és az elektródát, továbbá biztonságosan összegyűjti a keletkező port.

A folyadékhűtéssel kombinált nagy köszörülési sebesség egyenletes és sima felületet hoz létre, valamint megakadályozza az elektróda túlmelegedését.

Az egyedi elektródabefogó segítségével, amely precízen központosított pozíciót biztosít a köszörülés során, tökéletes hegesztési eredmények érhetők el. Az elektródatartó és a túlnyúlás pontos beállítása csökkenti a volfrámelektróda veszteségét köszörüléskor.

A vágóeszköz többféle beállítási lehetőséggel garantálja az elektródacsúcs pontos geometriáját. Az elektróda köszörülése és vágása egy befogással hajtható végre.

Az ULTIMA-TIG-CUT lehetővé teszi a volfrámelektróda ideális csúcsszögének és hosszának kialakítását mindenféle speciális hegesztési feladat esetén.

Out of stock

Leírás

Műszaki paraméterek:
Elektróda átmérő: 0.8 – 4.0 mm
Minimális hossz: 15 mm (8mm-speciális befogóval)
Köszörülési szög: 7.5° – 90°
Csúcsszög: 15° – 180°
Vágható Hossz: 7 – 175 mm
Motor: 230V-50Hz – 280W
Fordulatszám: 8 500 rpm
Köszörülési sebesség: 44 m/sec

További információk

Tömeg 10 kg