ULTIMA-TIG asztali Volfrám köszörű gép UT03-2

1 370 022 Ft

Az ULTIMA-TIG szabadalmazott nedves csiszolóberendezés környezetkímélő megoldást nyújt a volfrámelektródák köszörülésére, biztosítva a tökéletes elektródacsúcsot AWI hegesztéshez. A köszörülés zárt kamrában zajlik, ahol folyadék hűti a gyémánttárcsát és az elektródát. Ezen kívül a csiszoláskor keletkező port is biztonságosan összegyűjti egy tartályba. A tartály cserélhető, így a veszélyes hulladék elkülönítése biztosított.

A nagy csiszolási sebesség, folyadékhűtéssel kombinálva, egyenletes és sima felületet eredményez, és megakadályozza az elektróda túlmelegedését. Tökéletes hegesztési eredmények érhetők el a központosított pozíciót precízen biztosító, egyedülálló elektródabefogó segítségével. Az elektródatartó és a túlnyúlás pontos beállítása minimalizálja a volfrámelektróda veszteséget köszörüléskor.

Az ULTIMA-TIG lehetővé teszi a volfrámelektróda tökéletes csúcsszögének és hosszának kialakítását bármilyen speciális hegesztési feladathoz. A készülék CE jelöléssel rendelkezik és megfelel minden EU szabványnak.

Készleten

Leírás

Műszaki paraméterek:
Elektróda átmérõ 0.8 – 3.2 mm
Minimális hossz 15 mm (8mm-speciális befogóval)
Köszörülési szög 7.5° – 90°
Csúcsszög 15° – 180°
Vágható Hossz –
Motor 230V-50Hz – 380W
Fordulatszám 8 500 rpm
Köszörülési sebesség 44 m/sec