ULTIMA-TIG asztali Volfrám köszörű gép UT03-2 Spec.(2,4-8,0 mm)

1 393 746 Ft

Az ULTIMA-TIG szabadalmazott nedves csiszolóberendezés zöld technológiát alkalmaz a volfrámelektródák köszörülésére, így biztosítva az AWI hegesztéshez szükséges tökéletes elektródacsúcsot. A köszörülés és vágás zárt kamrában történik, ahol folyadék hűti a gyémánttárcsát és az elektródát. Ezen felül a csiszolási folyamat során keletkező port is biztonságosan összegyűjti egy tartályba. A tartály cserélhető, ezáltal garantálva a veszélyes hulladék elkülönítését.

A nagy köszörülési sebesség és a folyadékhűtés kombinációja egyenletes és sima felületet eredményez, valamint megelőzi az elektróda túlmelegedését. A precíz központosított pozíciót biztosító, egyedi elektródabefogó segítségével tökéletes hegesztési eredmények érhetők el. Az elektródatartó és a túlnyúlás pontos beállítása csökkenti a volfrámelektróda veszteségét köszörüléskor.

Az ULTIMA-TIG lehetővé teszi a volfrámelektróda ideális csúcsszögének és hosszának kialakítását mindenféle speciális hegesztési feladat esetén. A készülék CE jelöléssel rendelkezik és megfelel az összes EU-s szabványnak.

Out of stock

Leírás

Műszaki paraméterek:
Elektróda átmérő: 2.4 – 4.8 – 8.0 mm
Minimális hossz: 15 mm (8mm-speciális befogóval)
Köszörülési szög: 7.5° – 90°
Csúcsszög: 15° – 180°
Motor: 230V-50Hz  380W
Fordulatszám: 8 500 rpm
Köszörülési sebesség: 44 m/sec