POLICLEAN 5000 Induló készlet

304 735 Ft

A POLICLEAN 5000 Induló Készlet a következő generációs tisztítási és karbantartási megoldásokat kínálja a professzionális és otthoni alkalmazások számára egyaránt. Ezzel a prémium kezdőcsomaggal a felhasználók az első perctől kezdve a legmagasabb színvonalú eszközökhöz és tartozékokhoz férnek hozzá.

Jellemzők:

  1. Teljes készlet: Minden eszközt és tartozékot tartalmaz, ami a kezdeti munkákhoz szükséges.
  2. Kiváló minőség: Az eszközök és tartozékok a legfinomabb anyagokból készülnek, garantálva ezzel a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt.
  3. Ergonómiai tervezés: A felhasználói élmény érdekében minden elem úgy lett kialakítva, hogy a munka kényelmes és egyszerű legyen.
  4. Sokoldalúság: Képes kezelni a legkülönfélébb felületeket és szennyeződéseket, így ideális választás sokféle alkalmazáshoz.
  5. Energetikai hatékonyság: A modern technológia révén az eszközök energiatakarékosak, így csökkentve az üzemeltetési költségeket.
  6. Környezetvédelem: A környezetbarát anyagokból és fenntartható gyártási folyamatokból készült termékek minimalizálják az ökológiai lábnyomot.
  7. Kompakt tárolás: A készletet úgy tervezték, hogy minimalizálja a tárolási teret, miközben a tartozékok könnyen hozzáférhetőek maradnak.
Out of stock

Leírás

1x Alumínium koffer
1x Anód tisztításhoz Premiumline 60°
1x Fekete tisztító szénecset nyéllel Premiumline
1x Adapter Premiumline
1x Elektrolit A, 1 liter
1x Elektrolit C, 500 ml
1x Elektrolit ET, 100 ml
1x Konzerváló CrNi ápolásához 100 ml
1x Filclap tisztításhoz és feliratozáshoz, 20 db/csomag
1x Filclap polírozáshoz 20 db/csomag
1x Ersatz O-gyűrű 10 db/csomag
2x Műanyag tégely fedéllel, 500 ml-es
1x Csatlakozó kábel piros, 3 m, bajonettzárral és testcsipesszel
1x Csatlakozó kábel fekete, 3 m, bajonettzárral