POLICLEAN 4000 RS Varrattisztító és felület polírozó készülék

1 048 000 Ft

Az új technológia és a lenyűgöző eljárás együttesen teszi lehetővé a hegesztési varratok tisztításának teljesen új módszerét. Az elektrolitikus folyamat használata révén kiküszöböli a mechanikus vagy vegyi eljárások hátrányait. Mindez akár a garázsban is megvalósítható, mivel egyszerű, költséghatékony, tiszta és környezetbarát.

A felhasználóbarát 3-fokozatú kapcsoló segítségével választható a szükséges áramerősség-tartomány a különböző alkalmazási módokhoz. Az első állás tisztításra, a második állás polírozásra és világos jelölésre (DC DC), míg a harmadik állás sötét jelölésre használható.

Rozsdamentes alkatrészek hegesztésekor az oxidréteg könnyedén eltávolítható, a nem kívánt elszíneződés megszüntethető, és egy lépésben a passziválás is elvégezhető, amely védi a felületet a további korróziótól. Az elektrolitikus folyamat költsége jelentősen alacsonyabb a tisztítás és pácolás költségéhez képest. Az eljárás során felhasznált vegyszerek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat.

A sötét jelölés egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan végezhető akár hengeres alkatrészek esetében is mélyfekete színben. Az igény szerint elkészített sablonnal bármilyen grafikai elem, logó, felirat, védjegy vagy azonosító szám készíthető. A nagy teljesítményű elektrolit semleges (pH = 7) és nem igényel semlegesítést.

Az elektromosan vezető felületek világos jelölése sablon segítségével hasonló eredményt nyújt, mint a mechanikus gravírozás.

Készleten

Leírás

Tisztítás szénecsettel: igen
Polírozás: igen
LCD kijelző: igen
Rozsdamentes készülékház: igen
Fázisszám: 1
Hálózati feszültség: 230V AC 50/60Hz
Névleges teljesítmény: 1200 V A
Kimeneti áramerősség: 100A
Kimeneti feszültség: FIX: 10V AC, 12V AC, 15V DC
Kimeneti frekvencia: 400Hz
Tömeg: 21,8kg
Méret(HxSzxM): 440x215x300

További információk

Tömeg 19 kg