NEUTRIX kézi Volfrám köszörű készlet

382 000 Ft

Az Inelco Grinders által kifejlesztett hordozható Volfrámelektróda-csiszoló megfelel a környezetvédelmi előírásoknak és az AWI és plazmahegesztés során támasztott magas minőségi követelményeknek. A hordtáskával és a kis súllyal együtt a NEUTRIX ideális helyszíni hegesztési feladatoknál, ahol szükség van hordozható csiszológépre.

A NEUTRIX az egyetlen gép, amely integrált porelszívóval és cserélhető szűrővel rendelkezik, így védi a felhasználót és a környezetet az egészségtelen csiszolóportól. A szabványos elektróda befogóval akár 19 mm-es elektródák is csiszolhatók, egy speciális befogóval ez a hosszúság 15 mm-re csökkenthető. Az elektródatartó tökéletes csúcsgeometriát biztosít.

A Neutrix kémlelőablakán keresztül a felhasználó nyomon követheti a csiszolási folyamatot. A művelet egyszerű: a fokskálán beállítható a kívánt csiszolási szög, majd az elektróda rögzítő eszközzel fixálható a tartóban. Az elektróda így minimális veszteséggel csiszolható (0,3 mm). Az elektródatartó tökéletesen koncentrikus befogást biztosít, így az elektródacsúcs optimális lesz. Ez nélkülözhetetlen a hegesztés minősége és az elektróda élettartama szempontjából.

A NEUTRIX csiszolónak egyéb különlegessége, hogy rendelkezik egy excentrikus tárcsával, amely lehetővé teszi a gyémánttárcsa három nyomvonalon történő használatát. A Neutrix kiegészítői között megtalálhatóak minden olyan eszközök, amelyek 1,6-3,2 mm átmérőjű elektróda csiszolásához szükségesek.

A Neutrix CE-jelöléssel rendelkezik és megfelel minden EU-szabványnak.

Készleten

Leírás

Elektróda átmérő: 0.8 – 3.2 mm
Minimális hossz : 19 mm (15mm-speciális befogóval)
Köszörülési szög: 7.5° – 90°
Csúcsszög: 15° – 180°
Motor: 230V-50Hz 650W
Fordulatszám: 8000 – 32 000 rpm

További információk

Tömeg 3 kg