MEGAREG Központi nyomáscsökk. egység Ox. 230/10bar,300m3/h

234 900 Ft

A MEGAREG Központi Nyomáscsökkentő Egység a legújabb technológiával és magas minőségű alapanyagokból készült, kifejezetten az oxigén kezeléséhez. Jellemzője a precíz kovácsolású sárgaréz test korrózióálló bevonattal, mely hosszú távú megbízhatóságot és stílust kölcsönöz a terméknek.

  • Nyomásértékek: A készülék bemeneti nyomása 230 bar, míg a kimeneti nyomása stabilan tartható 10 baron.
  • Teljesítmény: Kiváló átfolyási sebességet kínál, elérve a 300m3/h-t.
  • Design és Tartósság: Robosztus, masszív kialakítás jellemzi, ami lényegesen erősebb és tartósabb a versenytársainál. A termék nem csak funkcionális, hanem egy modern műhely díszítő eleme is.
  • Biztonsági funkciók: Az egységen integrált biztonsági szelep található, mely a ház megbontása nélkül javítható.
  • Csatlakozás: A bemeneti csatlakozás G3/4″ méretű, míg a kimeneti csatlakozó egy 19mm átmérőjű csőcsonkot tartalmaz.
  • Tanúsítványok: Az egység büszkélkedhet az EN 2503 és ISO 9001 tanúsítványokkal, melyek az európai tervezési és gyártási előírásoknak való megfelelést igazolják.

A MEGAREG nyomáscsökkentő a legmagasabb ipari követelményeknek is megfelel, és ideális választás mindazok számára, akik megbízhatóságot és minőséget keresnek.

Out of stock

Leírás

Korrózióálló bevonattal ellátott, precíz kovácsolású sárgaréz test jellemzi, amely teszi a nyomáscsökkentőt nem csak hosszú távú, megbízható eszközzé, hanem egy modern műhely elegáns kellékévé is. A nagyobb membrán átmérője stabil munkaoldali nyomást és fokozott gázátfolyást biztosít; különösen 230/10 bar nyomás esetén. Masszív kialakítású, közvetlen riválisainál sokkal tartósabb és 20-40%-kal súlyosabb nyomáscsökkentő házzal rendelkezik. A termék hosszú élettartamra lett tervezve; olyan funkciókat tartalmaz, mint a könnyen cserélhető kimeneti csatlakozó menet és az integrált biztonsági szelep, mely a ház bontása nélkül javítható. Európában tervezett és gyártott termék, EN 2503 és ISO 9001 tanúsítvánnyal. Bemeneti csatlakozó típusa: G3/4″, míg a kimeneti csatlakozó 19mm-es csőcsonkkal rendelkezik.

További információk

Tömeg 5 kg