MEGAREG Központi nyomáscsökk. egység Ac. 25/1,5bar,30m3/h

234 900 Ft

A MEGAREG Központi Nyomáscsökkentő Egység a gáznyomás stabil és hatékony szabályozására tervezett eszköz, kiválóan alkalmazható ipari és műhelyi környezetben egyaránt. A készülék jellemzői a következők:

  • Anyaga: A készülék korrózióellenes bevonatú, kiváló minőségű sárgarézből készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.
  • Műszaki Adatok: A nyomáscsökkentő 25 bar bemeneti nyomás mellett képes 1,5 barra csökkenteni a kimeneti nyomást, a max. gázátfolyás pedig 30 m^3/h.
  • Robosztus Kialakítás: A készülék tervezése során különös hangsúlyt fektettek a tartósságra és a megbízhatóságra, így a nyomáscsökkentő háza erős és masszív, ellenállva az ipari környezet kihívásainak.
  • Biztonsági Jellemzők: A készülék tartalmaz egy integrált biztonsági szelepet, amely a ház megbontása nélkül javítható, így garantálja a felhasználók és a berendezések biztonságát.
  • Európai Minőség: A MEGAREG Központi Nyomáscsökkentő az EN 2503 és ISO 9001 szabványoknak megfelelően, európai tervezéssel és gyártással készült.

Ez a központi nyomáscsökkentő a legmagasabb ipari sztenderdeknek is megfelel, így ideális választás mindazok számára, akik a megbízhatóság és az egyenletes teljesítmény mellett döntenek.

Készleten

Leírás

Kiváló minőségű, gondosan kovácsolt sárgaréz anyagból készült testet korrózióellenes bevonat védi, így a nyomáscsökkentő nemcsak tartós és megbízható, de egy modern műhely gyöngyszeme is.
Az érzékenyebb szabályozású membrán nagyobb átmérője, a stabil munkanyomás és a magasabb gázáramlás garantálja a kiváló működést; különösen a 230/10 bar-os nyomásnál.
Megbízható kialakítás, ami a versenytársaknál markánsan robosztusabb és 20-40%-kal súlyosabb, biztosítva a hosszabb élettartamot.
Tervezése során a hosszan tartó használatra gondoltak, például könnyen cserélhető kimeneti csatlakozóval és a ház felbontása nélkül javítható biztonsági szeleppel.
Európában tervezett és gyártott termék.
EN 2503
ISO 9001
Bemenet: G3/4″
Kimenet: 19mm csődiameter.

További információk

Tömeg 5 kg