IWELD WRC300 Vízhűtő

151 900 Ft

Az IWELD WRC300 egy kiváló minőségű vízhűtő rendszer, mely kifejezetten a fokozott igénybevételnek kitett hegesztési munkálatok során keletkező hő elvezetésére lett kifejlesztve. Biztosítja a hegesztő berendezések hűtését, hosszabbítva ezzel azok élettartamát és növelve a munka hatékonyságát.

Főbb jellemzők:

  • Hatékony hűtés: Képes gyorsan és hatékonyan elvezetni a hegesztés során keletkező hőt, biztosítva a berendezés optimális működési hőmérsékletét.
  • Kompakt kialakítás: A WRC300 egység kompakt méretekkel rendelkezik, így könnyedén integrálható a műhely különböző pontjaiba anélkül, hogy nagy teret foglalna el.
  • Robusztus szerkezet: A vízhűtő erős és tartós anyagokból készült, amely ellenáll a műhelyi környezetben előforduló igénybevételeknek.
  • Egyszerű karbantartás: Az IWELD WRC300 egyszerűen és gyorsan karbantartható, garantálva ezzel a hosszú élettartamot és a megbízható működést.
  • Energiahatékony működés: Az eszköz tervezése során különös figyelmet fordítottak az energiatakarékosságra, így a hűtő alacsony energiafogyasztással működik, miközben kiváló hűtési teljesítményt nyújt.

Az IWELD WRC300 Vízhűtő a hegesztési műveletek során kritikus fontosságú hűtési megoldást kínál. Megbízható és hatékony eszköz, amely nélkülözhetetlen a professzionális hegesztési munkálatokhoz.

Készleten

Leírás

Univerzális vízhûtõ egység,
Hálózati feszültség: 230V AC±10% 50/60Hz,
Hálózati teljesítmény: 270W,
Hûtõteljesítmény: 1.6 kW @ 1l/perc,
Víztartály térfogata: 8l,
Rendszer névleges nyomása: 3 bar,
Szállítási kapacitás: 8.5 l/perc

További információk

Tömeg 14 kg