IWELD VRG Hegesztő-vágó készlet (Varga kompatibilis)

139 900 Ft

Az IWELD VRG hegesztő-vágó készlet a legmodernebb autogén hegesztési és vágási igényekre lett tervezve, és kiválóan kompatibilis a Varga rendszerű eszközökkel.

Jellemzők:

  • Kompatibilitás: A készlet minden eleme zökkenőmentesen illeszkedik a Varga típusú autogén eszközökkel, függetlenül azok gyártójától.
  • Cserélhetőség: Az égőszárak, vágófúvókák és a fődarabok könnyedén csereszabatosak és összekapcsolhatóak, így biztosítva a rugalmasságot és a kiváló teljesítményt.
  • Prémium Kialakítás: A készlet tartalmaz egy masszív fémből készült kazettát, amely ellenáll a mindennapi használat kopásának és korróziónak.
  • Finom Szabályozás: Az ultrakompakt, golyós szelepes markolat lehetővé teszi a felhasználó számára a hegesztési és vágási paraméterek finom szabályozását.
  • Kényelmes Használat: A rögzíthető karos vágókiegészítővel a műveletek során nem szükséges a vágóoxigén kart állandóan lenyomva tartani, így növelve a munka kényelmét és hatékonyságát.

Az IWELD VRG hegesztő-vágó készlet azok számára ideális, akik egy megbízható, kiváló minőségű és sokoldalú eszközt keresnek autogén hegesztési és vágási alkalmazásokhoz.

Készleten

Leírás

A VRG 6-os égőszáras szett és az összes melléklete hibátlanul illeszkedik minden Varga típusú autogén eszközhöz, függetlenül a gyártótól. Az égőszárak, vágófúvókák, valamint a fő elemek is egyszerűen cserélhetőek és kombinálhatóak. A VRG rendszer kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a masszív fémből készült kazetta, az ultrakompakt kialakítás, a golyós szeleppel ellátott, finom szabályozású markolat, valamint a fixálható karos vágó-adapter, ami egyszerűsíti a vágási műveletet azáltal, hogy nem szükséges a vágóoxigén kart állandóan lenyomni.

A készlet tartalma:

Markolat
Hegesztő égőszár “1”
Hegesztő égőszár “2”
Hegesztő égőszár “3”
Hegesztő égőszár “4”
Hegesztő égőszár “5”
Hegesztő égőszár “6”
Vágókiegészítő
Vágófúvóka külső
Vágófúvóka belső 3-30mm
Vágófúvóka belső 30-80mm
Körvezető
Vágókocsi
O-gyűrű
Szervizkulcs

További információk

Tömeg 6 kg