IWELD TIG 4200 AC/DC MULTIWAVE RC Hegesztő inverter

1 769 900 Ft

Az IWELD TIG 4200 AC/DC MULTIWAVE RC egy kiváló minőségű hegesztő inverter, amely a legújabb technológiai fejlesztéseket kínálja a hegesztés terén. Alkalmas a TIG (tungsten inert gas) hegesztési módszerhez, valamint AC/DC áramellátásra is képes, amely lehetővé teszi az alumínium és alumínium ötvözetek, valamint más fémtípusok hatékony és precíz hegesztését.

Főbb jellemzők:

  • MULTIWAVE Technológia: Ez a funkcionalitás biztosítja a különböző hullámformák közötti váltást, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy a legjobb hegesztési eredményt érje el a különböző anyagokon.
  • AC/DC Funkció: Mind az alternáló, mind a egyenáramú hegesztésre képes, így az IWELD TIG 4200 kiválóan alkalmas alumínium és más nem vasötvözetek, valamint szénacél és rozsdamentes acélok hegesztésére.
  • RC (Remote Control): Távoli vezérlési lehetőség, amely lehetővé teszi a hegesztő számára, hogy távolról szabályozza a hegesztési paramétereket, növelve a rugalmasságot és a kényelmet a munka során.
  • Modern Design és Kijelző: Az eszköz ergonomikus kialakítású és könnyen kezelhető. A beépített digitális kijelző segítségével a felhasználó könnyen nyomon követheti és beállíthatja a hegesztési paramétereket.

Az IWELD TIG 4200 AC/DC MULTIWAVE RC azoknak a szakembereknek ideális választás, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni a minőség és a teljesítmény terén.

Out of stock

Leírás

AC/DC TIG és bevont elektródás működésű, vízhűtéses, két funkciójú hegesztő eszköz hegesztőgép kocsival. Ideális alumínium, annak ötvözetei, réz, szénacél és rozsdamentes acél hegesztésére.

  • Az eszköz hőmérséklet, áramerősség és feszültség detektálókkal van felszerelve, biztosítva a zökkenőmentes működést és magasfokú védelmet a nem várt működési hibákkal szemben.
  • Modern LCD digitális kijelző.
  • 2.4 GHz-es wireless távvezérlés (külön beszerezhető kiegészítőként).
  • Mellékelve egy 4m hosszú, vízzel hűtött, potméteres IGrip SR18W hegesztőpisztoly.

További információk

Tömeg 46 kg