IWELD TIG 3200 DC Hegesztő inverter

578 990 Ft

Az IWELD TIG 3200 DC egy korszerű és magas teljesítményű hegesztő inverter, amely a legújabb technológiai fejlesztéseket használja a precíz és hatékony hegesztés érdekében. Ezen berendezés kifejezetten azoknak a szakembereknek és hobbi hegesztőknek készült, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni a minőség és a teljesítmény terén.

Főbb jellemzői:

  1. DC TIG Hegesztés: A készülék kivételes teljesítményt nyújt DC TIG hegesztés esetén, ami ideális választás szénacél, rozsdamentes acél és más fémek összehegesztésére.
  2. Kompakt Kialakítás: Az IWELD TIG 3200 DC modern és kompakt tervezése lehetővé teszi a könnyű szállítást és tárolást, legyen szó akár műhelyről, akár helyszíni munkáról.
  3. Magasfokú Védelem: Az inverter beépített védelmi rendszerrel rendelkezik, amely garantálja a berendezés hosszú élettartamát és megóvja azt a túlmelegedéstől vagy más rendellenes működéstől.
  4. Intuitív Kezelés: Az ergonomikus kezelőpanel és a jól látható digitális kijelző egyszerűsíti a beállításokat és garantálja a precíz működést.
  5. Energiahatékonyság: Az IWELD technológia optimalizálja az energiafelhasználást, amely csökkenti az elektromos költségeket és környezetkímélőbb működést tesz lehetővé.

Akit az IWELD TIG 3200 DC megbízható, hatékony és modern hegesztő invertere érdekel, annak ez az eszköz kiváló választás lesz minden hegesztési projektjéhez.

Készleten
Kategória:

Leírás

IGBT technológiával működő DC AWI és bevont elektrodás kétfunkciós hegesztő inverter Ez az eszköz kiválóan alkalmas réz, szénacél és rozsdamentes acélok hegesztésére.

  • Oxidréteg eltávolítás: A tisztítási szélesség szabályozható 5-95% között, ami hatékonyan segít az oxidréteg eltávolításában hegesztés során.
  • Magasfokú védelem: Az inverter beépített hőmérséklet, áramerősség és feszültség szenzorokkal rendelkezik, amelyek garantálják a stabil működést, és védelmet nyújtanak a nem megfelelő működésből adódó károk ellen.
  • 2.4 GHz-es vezeték nélküli vezérlés: A hegesztőgép távirányítóval vagy lábpedállal is vezérelhető. A távvezérlő kezelőfelülete megegyezik a hegesztőgépével, így a teljes beállítási spektrum elérhető rajta. Interferencia nélkül több hegesztőgép is együtt működhet a közelben.
  • Digitális kijelző: A kijelző a beállításokat mutatja a hegesztés kezdetéig, majd a tényleges kimeneti áramerősséget hegesztés közben.
  • Hosszú működési idő: A távvezérlő 3db AA elemmel vagy akkumulátorral akár 180 órán át is működik, és 100 méteres hatótávolságig képes jelet továbbítani.

Fontos megjegyezni, hogy a távvezérlő nem alapvető tartozéka a hegesztőgépnek.

További információk

Tömeg 29,7 kg