IWELD TIG 3200 AC/DC MULTIWAVE RC Hegesztő inverter

914 900 Ft

Az AC/DC AWI és bevontelektródás módszerekre is képes IGBT technológiával működő kétfunkciós hegesztő inverter kiválóan alkalmas alumínium, alumínium ötvözetek, réz, szénacél és rozsdamentes acélok összehegesztésére. A készülék Multiwave kimeneti funkcióval rendelkezik, és AC módban háromféle hullámforma közül választhat: négyzetes, szinusz és háromszög hullámok. Az AC Balance Control funkcióval az oxidréteg eltávolítása során a tisztítási szélesség 5-95% között állítható.

Ez a hegesztő inverter hatékony védelmi rendszerrel van ellátva: hőmérséklet, áramerősség és feszültség érzékelők segítenek a stabil működés fenntartásában és védenek a nem kívánt működési hibák ellen.

A 2.4 GHz-es vezeték nélküli vezérlési rendszer lehetővé teszi a hegesztőgép távirányítását vagy lábpedállal történő vezérlését. A távvezérlő kezelőfelülete teljesen azonos a hegesztőgépével, így a beállításokat könnyen és gyorsan végezhetjük el. Több hegesztőgép is egyidejűleg működhet egymás közelében zavaró interferencia nélkül. A digitális kijelzőn a beállítások és a jelenlegi áramerősség is látható. A távvezérlő akár 180 órán keresztül is képes működni 3db AA elemmel vagy akkumulátorral, és akár 100 méteres távolságból is irányíthatja a gépet. Fontos megjegyezni, hogy a távvezérlő nem alapvető tartozéka a hegesztőgépnek.

Készleten

További információk

Tömeg 90 kg