IWELD TIG 2400 DC PFC hegesztő inverter

379 990 Ft

Az IWELD TIG 2400 DC PFC egy kiváló minőségű hegesztő inverter, amely a legújabb technológiai fejlesztésekkel büszkélkedhet. Ezen berendezés kivételes teljesítményt nyújt DC TIG hegesztés esetén, mely ideális választás szénacél, rozsdamentes acél és sok más anyag hegesztéséhez.

Főbb jellemzői:

  1. PFC (Power Factor Correction): A Teljesítménytényező Korrekció technológia biztosítja, hogy az eszköz minimalizálja az elektromos hálózatra káros kapacitív terhelést, így javítva az energiafelhasználás hatékonyságát. Ennek eredményeként az IWELD TIG 2400 DC PFC nem csak erőteljes, hanem energiahatékony is.
  2. Kompakt és könnyű kivitel: A modern tervezésnek köszönhetően az inverter könnyű és könnyen szállítható, így ideális helyszíni hegesztéshez vagy kisebb műhelyekben való használatra.
  3. Digitális vezérlés: Az intuitív digitális kijelző egyszerűsíti a beállítások és paraméterek megválasztását, így a felhasználó könnyedén optimalizálhatja a hegesztési folyamatot.
  4. Robusztus kialakítás: Az IWELD TIG 2400 DC PFC strapabíró és hosszú élettartamú anyagokból készült, biztosítva a hosszantartó és megbízható működést.

Ezen túlmenően az inverter számos biztonsági és kényelmi funkcióval rendelkezik, amelyek garantálják a felhasználó számára a biztonságos és hatékony munkavégzést. Ha professzionális és megbízható eszközt keres hegesztési feladataihoz, az IWELD TIG 2400 DC PFC a tökéletes választás.

Készleten
Kategória:

Leírás

Kétfunkciós hegesztő készülék DC TIG és bevont elektrodás módszerekhez. Ideális réz, szénacél és inox anyagok összehegesztésére.

  • A stabil működés és a rendellenes működések általi károk elleni védelem érdekében a gép hőmérséklet, áramerősség és feszültség érzékelőkkel van felszerelve.
  • PFC (Teljesítménytényező Korrekció) minimalizálja az elektromos rendszerre gyakorolt káros kapacitív terhelést, így javítja az energiahasználat hatékonyságát.
  • Modern OLED digitális kijelzővel rendelkezik.
  • Több üzemmód áll rendelkezésre: 2T, 4T és pontehegesztés.
  • 2.4 GHz-en működő vezeték nélküli távirányítással.
  • Mellékelt 4m hosszúságú, gázhűtéses, potméteres IGrip SR26P hegesztőpisztollyal érkezik.

További információk

Tömeg 15,8 kg