IWELD TIG 220 DIGITAL PULSE RC Hegesztő inverter

279 990 Ft

Az IWELD TIG 220 DIGITAL PULSE RC egy korszerű hegesztő inverter, mely a legújabb technológiai fejlesztésekkel készült. A digitális kezelőfelülete és pulzáló funkciója lehetővé teszi a precíz hegesztési munkálatok elvégzését.

Főbb jellemzők:

  • Digitális Kezelőpanel: Az intuitív kezelőfelületen a hegesztési paraméterek könnyen és gyorsan beállíthatók. A digitális kijelző pontos információt ad a jelenlegi beállításokról.
  • Pulzáló Funkció: Az innovatív pulzáló technológia lehetővé teszi a hőmérséklet szabályozását a hegesztési folyamat alatt, ezzel elősegítve a tökéletes kötés kialakulását különböző anyagok és vastagságok esetén.
  • Távvezérlés (RC): A távvezérlési funkció révén a készülék távolról is irányítható, növelve a kényelmet és hatékonyságot különösen bonyolult hegesztési feladatok esetén.
  • Kompatibilitás: Az inverter tökéletes választás TIG hegesztési feladatokhoz, de használata más típusú hegesztési technikáknál is lehetséges.
  • Biztonsági Funkciók: A készülék modern érzékelőkkel van felszerelve, amelyek megóvják a felhasználót a rendellenes működésből eredő kockázatoktól és a gép túlmelegedésétől.

Az IWELD TIG 220 DIGITAL PULSE RC a magas minőségű hegesztési munkákhoz ajánlott mind hivatásos, mind hobbi felhasználásra. A készülék a legújabb technológiai újításokkal biztosítja a precíz és megbízható működést.

Készleten

Leírás

IGBT technológiával működő DC AWI és bevontelektródás kettős funkciójú hegesztő inverter. Optimális vékony, közepes vastagságú anyagok, ötvözött és rozsdamentes acélok, valamint bronz, réz, titán és szürke öntvények hegesztésére anélkül, hogy deformálódnának. Modern digitális vezérlőpanel A felhasználóbarát felületnek köszönhetően a hegesztőgép könnyedén és gyorsan állítható be. A grafikus panelon keresztül kiválasztható és egy gombnyomással beállítható minden szükséges paraméter a hegesztési munka igényeinek megfelelően. Kiemelt biztonsági funkciók A hőmérséklet, áramerősség és feszültség szenzorok biztosítják a gép megbízható működését és védelmét a nem várt rendellenességek ellen. Két és négyütemű (2T/4T) működési lehetőségek. 2.4 GHz-es wireless vezérlés, távirányítóval vagy lábpedállal

  • A távirányító ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a hegesztőgép vezérlőpanelje, így az összes beállítás távolról is elvégezhető.
  • Több hegesztőgép is zavartalanul működtethető egyszerre távirányítással, interferencia nélkül.
  • A digitális kijelzőn a hegesztés előtt a kiválasztott paraméterek láthatók, míg hegesztés alatt a tényleges kimeneti áramerősséget mutatja.
  • A távirányító 3db AA elemmel vagy akkumulátorral akár 100 méterről is vezérelheti a gépet, és 180 órányi működési időt kínál.
  • A távirányító nem alapfelszereltsége a hegesztőgépnek.

További információk

Tömeg 13 kg