IWELD TIG 220 AC/DC DIGITAL Hegesztő inverter

354 900 Ft

Az IWELD TIG 220 AC/DC DIGITAL egy modern hegesztő inverter, melyet a legújabb technológiával terveztek az AWI (TIG) és bevontelektródás hegesztési igények kielégítésére. A készülék a digitális vezérlésnek köszönhetően pontos és egyenletes teljesítményt biztosít, ami optimalizálja a hegesztési minőséget és hatékonyságot.

Főbb jellemzők:

  • AC/DC Működés: A készülék alkalmas alumínium és alumínium ötvözetek hegesztésére (AC módban) valamint szénacél, rozsdamentes acél és más anyagok hegesztésére (DC módban).
  • Digitális Vezérlőpult: Az intuitív digitális kezelőfelületen könnyedén állíthatók be a kívánt paraméterek, a kijelzőn pedig egyértelműen olvashatók a beállított értékek.
  • Rugalmasság és Pontosság: Az IWELD TIG 220 AC/DC inverter a változatos anyag- és vastagságú feladatokhoz egyaránt alkalmazkodik, biztosítva a tökéletes hegesztési minőséget.
  • Védelmi Rendszer: A beépített szenzorok monitorozzák a készülék működését, megvédve azt túlmelegedéstől és más rendellenességektől.
  • Kompakt és Hordozható: Az inverter kialakítása kompakt, könnyen hordozható, így ideális választás helyszíni munkákhoz vagy kisipari felhasználásra.

Ez a hegesztő inverter az IWELD minőségét és megbízhatóságát képviseli, kiváló választás mind a professzionális, mind a hobby felhasználók számára.

Készleten

Leírás

Az IWELD hegesztő inverter AC/DC AWI és bevontelektródás funkcióval, IGBT technológiát alkalmazva készült. Kiválóan alkalmas alumínium, annak ötvözetei, réz, szénacél és rozsdamentes acélok összehegesztéséhez.

A digitális vezérlőpult könnyű és gyors hozzáférést biztosít a beállításokhoz. Grafikus felületén az összes szükséges paraméter könnyedén beállítható a konkrét hegesztési feladatokhoz. Az AC Balance Control lehetővé teszi az oxidréteg hatékony eltávolítását, különösen alumíniumhegesztés során, ahol a tisztítási szélesség 5 és 95% között állítható.

A hegesztő inverter kiváló védelmi rendszerrel van ellátva, amely hőmérséklet-, áramerősség- és feszültség-érzékelőkkel védi a készüléket a nem kívánt működési hibáktól.

2- és 4-ütemű működési módokat (2T/4T) kínál, és lehetőség van vezetékes lábpedál csatlakoztatására is a finomabb kontroll érdekében, bár fontos megjegyezni, hogy a lábpedál nem alapvető tartozéka a készüléknek.

További információk

Tömeg 14 kg