IWELD SW fedőpor visszaszívó rendszer, komplett

1 490 675 Ft

Az IWELD SW fedőpor visszaszívó rendszer egy kompakt és hatékony eszköz, melyet a hegesztés során keletkező fedőporok gyors és biztonságos eltávolítására terveztek. Ez az eszköz növeli a munkahely tisztaságát és biztonságát, csökkenti a környezeti terhelést és maximalizálja a hegesztési minőséget.

Főbb jellemzők:

  • Hatékony Szűrőrendszer: A készülék képes nagy mennyiségű fedőport gyorsan és hatékonyan eltávolítani, megőrizve ezzel a hegesztés minőségét.
  • Könnyű Karbantartás: A rendszer tervezése lehetővé teszi a gyors és egyszerű karbantartást, így a felhasználók kevesebb időt töltenek az eszköz karbantartásával.
  • Kompakt Kialakítás: A készülék kis helyen elfér, így kisebb műhelyekben vagy helyszíni munkák során is könnyedén használható.
  • Biztonságos Működés: A fedőporok hatékony eltávolításával csökkenti a levegőben lévő részecskék számát, ami javítja a munkakörnyezet minőségét és csökkenti az egészségi kockázatokat.
  • Környezetbarát: A hatékony visszaszívás csökkenti a környezeti terhelést, mivel a fedőporokat közvetlenül a forrásnál távolítja el.

Az IWELD SW fedőpor visszaszívó rendszer egy elengedhetetlen eszköz minden modern hegesztő műhely számára. Ez a készülék nemcsak a hegesztés minőségét növeli, hanem a munkahelyi környezetet is biztonságosabbá és tisztábbá teszi.

Out of stock

További információk

Tömeg 23 kg