IWELD PANTHER FLOW Frisslevegős Aut. heg. fejpajzs

235 990 Ft

Az IWELD PANTHER FLOW egy új generációs autómata hegesztő fejpajzs, amely magas színvonalú védelmet és kényelmet kínál hegesztés közben. A frisslevegős rendszerrel a felhasználóknak biztosítja a tiszta levegő áramlását, minimalizálva ezzel a belélegzett szennyeződések kockázatát.

Főbb jellemzők:

  1. Automata Sötétedési Funkció: A pajzs automatikusan sötétedik, amikor a hegesztési folyamat kezdődik, így a felhasználóknak nem kell manuálisan állítgatniuk azt.
  2. Frisslevegős Rendszer: Az integrált légáramlás technológia biztosítja a felhasználók számára a friss levegőt a hegesztési folyamat alatt, növelve a kényelmet és csökkentve a káros anyagok belégzésének kockázatát.
  3. Ergonomikus Kialakítás: Az IWELD PANTHER FLOW kialakítása kényelmes viseletet és optimális illeszkedést biztosít, minimalizálva a fáradtság érzetét hosszabb munkavégzés során.
  4. Magas Minőségű Anyagok: A fejpajzs erős és tartós anyagokból készült, amelyek védelmet nyújtanak a magas hőmérsékletű szikráktól és részecskéktől.
  5. Széles Látómező: A tágas és világos látómező lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén lássák a munkaterületet és javítsák hegesztési technikájukat.
Készleten

Leírás

– 3 fokozatban állítható levegőellátás
– csekély súlyának köszönhetően komfortos viselet
– nagy kapacitású Li-ion akkumulátor
– háttérvilágítással ellátott LCD a vezérlőpanelen
– rezgéssel kombinát figyelmeztető hangjelzések
– 1/1/1/1 minősítésű, True Color LCD szűrőkazetta
– True Color technológia kiváló optikai tulajdonságokkal és valósághoz közeli színhűséggel
– TH2 P R SL védelmi szint
– ergonomikus, vállpánttal kombinált deréköv

További információk

Tömeg 5 kg