IWELD PANTHER FLEX RC Felnyitható Automata heg. fejpajzs

96 725 Ft

TRUE COLOR Technológia:
Az IWELD hegesztő maszkok szűrőiben a legújabb komplex szűrési technológia kerül alkalmazásra. Ennek eredményeképp a hegesztők egy szélesebb látható fénytartományban dolgozhatnak. A technika gondoskodik a kivételes optikai minőségről és a valódi színek megjelenítéséről. A rendszer garantálja a megbízhatóságot kihívó környezeti feltételek mellett is.

Energiatakarékos alvó állapot (Deep sleep):
A PANTHER típusú hegesztő maszkok szűrői képesek automatikusan alvó üzemmódba lépni. Ha a környezeti fényerősség 3 lux alá süllyed, a szűrő energiatakarékos módba kapcsol, melynek energiaigénye 1 uA alatti. 10 lux feletti fényerősségnél a szűrő ismét aktívvá válik.

Biztonságos működés extrém körülmények között:
Az EN379 európai szabvány értelmében a szűrőknek -5 és 55 °C közötti hőmérsékleti tartományban kell hibátlanul működniük. Ugyanakkor a hegesztés során fellépő hőmérséklet gyakran meghaladja az 55 °C-t. Néhány maszk nem garantál stabil működést 80 °C-on, ami villogáshoz vagy egyéb működési zavarokhoz vezethet. Az IWELD PANTHER maszkok szűrői azonban 100 °C-ig zavartalanul működnek, megtartva teljesítményüket és karakterisztikájukat. 120-125 °C-os hőmérsékletnél a szűrő nem világosodik ki, inkább sötét állapotban marad a használó védelme érdekében. 100 °C alatti hőmérsékletre történő visszatérésnél az automatikus sötétítés ismét aktiválódik.

Out of stock

Leírás

  • Széles látóterület: 100 x 83,4 mm méretben
  • 4 infravörös szenzor
  • Hosszan tartó, könnyűsúlyú, lassan égő, ellenálló anyagfelhasználás
  • Kiemelkedő UV és infravörös sugárzás elleni védelem
  • USB kábelen keresztül újratölthető
  • Az egyedülálló fejrész kialakítás és az optimális súlyelosztás révén rendkívüli kényelmet nyújt.
  • Megfelel az MSZ-EN 379, EN 175, valamint az ANSI Z 87.1 munkavédelmi előírásoknak.

További információk

Tömeg 1 kg