IWELD PANTHER DIGITAL 5.1 Automata hegesztő fejpajzs

55 890 Ft

Az IWELD hegesztőmaszkokba integrált szűrőelemek az utolsó szó technikájú, többrétegű szűrőbevonattal rendelkeznek. Ezáltal a hegesztő szélesebb látható fénytartományt érzékel, javítva az optikai minőséget és a színek valósághű ábrázolását. Az eszköz még extrém feltételek között is megbízhatóan üzemel.

Energiahatékony Alvó Mód (Deep Sleep): A PANTHER típusú IWELD hegesztőmaszkok szűrőmoduljai automatikus pihenő üzemmódba kapcsolnak, amikor a környezeti fényintenzitás 3 lux alá esik, ezzel minimálisra csökkentve az energiafogyasztást, ami kevesebb mint 1 uA. Ha a fényerősség 10 lux fölé nő, a szűrőmodul aktív állapotba lép.

Stabilitás Extrém Hőmérsékleteken: Az EN379 európai szabvány szerint a szűrőmoduloknak -5 és 55 °C között kell hibamentesen működniük. A valóságban a munkahelyi hőmérséklet gyakran túlmutat ezen az értéken. Néhány maszk nem biztosít stabil teljesítményt, ha a hőmérséklet eléri az 80°C-ot, ilyen esetekben villogás vagy egyéb rendellenességek léphetnek fel. Az IWELD PANTHER hegesztőmaszkok szűrőmoduljai viszont 100 °C-ig stabilan működnek, a jellemzőik nem változnak. Ha a munkahőmérséklet 120-125 °C közé emelkedik, a szűrőmodul sötét állapotban marad, ezzel is biztosítva az operátor biztonságát. Ha a hőmérséklet 100°C alá csökken, az automata sötétedési funkció ismét aktívvá válik.

Készleten
Kategória:

Leírás

– Nagy látómező: 100 x 83,4 mm
– 4 db infravörös érzékelő
– Tartós, könnyű, égést késleltető, időtálló anyag.
– Ultra magas UV és Infravörös védelem
– Cserélhető Lítium gombelem és szolár cella – kettős áramforrás
– A különleges kialakítású fejkosár szerkezet és az ideális súlypont kimagasló kényelmet biztosít.
– Megfelelnek az MSZ-EN 379, EN 175 továbbá ANSI Z 87.1 munkavédelmi szabványnak.

További információk

Tömeg 1 kg