IWELD MIG Hobbi hegesztőpisztoly 150-2,6m EURO csatlakozó nélkül

15 939 Ft

Az IWELD MIG Hobbi hegesztőpisztoly 150-2,6m egy kiváló minőségű eszköz a hétköznapi és hobbiszerű hegesztési feladatokhoz. Könnyű és ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hosszú időn keresztül kényelmesen dolgozzon vele.

Főbb jellemzői:

  • Hossza: A 2,6 méteres kábelhosszúság nagyobb mozgásteret biztosít a felhasználónak, lehetővé téve a nehezebben hozzáférhető helyek hegesztését is.
  • Teljesítmény: 150 amperes maximális áramellátás jelzi, hogy bár hobbi célú, komoly teljesítményre képes, ami ideális kisebb és közepes nagyságú munkához.
  • Nem tartalmaz EURO csatlakozót: Fontos tudni, hogy ez a modell nem rendelkezik EURO csatlakozóval, ami azt jelenti, hogy a vásárlónak lehet, hogy külön kell beszereznie a csatlakozót, vagy az eszközt egy megfelelő inverterrel kell összekötnie.
  • Ergonomikus Fogantyú: Kialakítása biztosítja, hogy a felhasználó kényelmesen tudja tartani és vezetni, csökkentve a fáradtságot hosszabb használat során.
  • Robusztus Szerkezet: Bár hobbi kategóriába sorolható, a hegesztőpisztoly masszív és strapabíró kialakítású, ami hosszú élettartamot és tartósságot garantál.
Készleten

További információk

Tömeg 2 kg