IWELD MIG 500 DIGITAL hegesztő inverter

1 637 000 Ft

Az IWELD MIG 500 DIGITAL egy kifinomult és modern hegesztő inverter, amely a legújabb technológiával lett tervezve. Azoknak ajánljuk, akik magas minőségű és könnyen kezelhető MIG hegesztési megoldást keresnek, legyen az ipari vagy házi alkalmazás.

Főbb jellemzői:

 1. MIG Hegesztés: Az eszköz kifejezetten MIG (Metal Inert Gas) hegesztéshez lett tervezve, biztosítva a kiváló minőségű és tartós hegesztési varratokat.
 2. Digitális Kezelőpanel: A digitális kezelőpanel egyszerűvé és gyorsá teszi a kívánt beállítások kiválasztását, míg az éles és világos kijelző mindig tájékoztat a jelenlegi hegesztési paraméterekről.
 3. Korszerű IGBT Technológia: Az integrált áramköröknek köszönhetően a készülék energiahatékony, stabil és hosszú élettartamú.
 4. Egyszerűsített Kezelés: Az IWELD MIG 500 DIGITAL tervezésénél fontos szempont volt a felhasználóbarát kezelhetőség. Így a készülék könnyedén és gyorsan beállítható még kevésbé tapasztalt hegesztők számára is.
 5. Megbízhatóság: Az IWELD márkanév garanciát jelent a minőségre és a tartósságra. A készülék kiváló minőségű anyagokból készül, így garantálva a hosszú távú és megbízható működést.
 6. Optimalizált Energiafelhasználás: Az energiafelhasználás optimalizálása miatt a készülék nem csak környezetbarát, de költséghatékony is, mivel csökkenti az elektromos fogyasztást.

Az IWELD MIG 500 DIGITAL hegesztő inverter a legjobb választás mindazoknak, akik egy megbízható és modern MIG hegesztő gépet keresnek.

Készleten

Leírás

IGBT technológián alapuló MIG hegesztő inverter kettős funkcióval, vízhűtéssel és dupla görgős huzaltolóval.

 • Funkciók: MIG/MMA/(FCAW)
 • Digitális LED kijelzés (még a huzaltolón is)
 • 0.8 – 1.6 mm-es huzalokhoz, legyen az porbeles vagy tömör
 • Választható 2T vagy 4T hegesztési mód
 • 4T módban állítható kráterfeltöltési áram és feszültség
 • Állítható induktanciával
 • Felhasználóbarát kezelés
 • Mellékelt MIG IGrip 500W hegesztőpisztoly.

További információk

Tömeg 100 kg