IWELD MIG 4200 Double pulse hegesztő inverter

1 589 900 Ft

Az IWELD MIG 4200 Double Pulse hegesztő inverter a legmodernebb technológiával készült, mely magában foglalja a dupla impulzus technológiát, biztosítva a kiváló minőségű hegesztési eredményeket. A termék cikkszáma: 800MIG4200DP.

Főbb jellemzők:

  • Dupla Impulzus Technológia: Lehetővé teszi a stabil és tiszta varrat kialakítását, különösen alumínium és annak ötvözeteinél. A dupla impulzus továbbá hozzájárul a minimális deformációhoz és a tökéletes összeköttetéshez.
  • Széleskörű Alkalmazhatóság: Tökéletesen alkalmazható a különböző anyagokhoz, mint az alumínium, réz, szénacél és rozsdamentes acélok.
  • Felhasználóbarát Kezelőfelület: A készülék kezelése rendkívül egyszerű, így a paraméterek könnyedén beállíthatók a hegesztési feladatoknak megfelelően.
  • Kompakt és Robusztus Kivitel: Az IWELD MIG 4200 kiváló minőségű anyagokból készült, garantálva a hosszú élettartamot és a megbízható működést még a legkeményebb környezeti feltételek mellett is.
  • További Funkciók: Tartalmaz olyan funkciókat, mint a 2T/4T működési mód, valamint az integrált hűtőrendszer, mely hosszabb működési időt és folyamatos hegesztési képességet biztosít.
  • Tartozékok: A készülékhez jár egy kiváló minőségű MIG/MAG hegesztőpisztoly, amely különösen alkalmas a precíz hegesztési munkálatok elvégzésére.

Ez az IWELD inverteres hegesztőgép ideális választás a professzionális és kisipari alkalmazásokhoz egyaránt, mely a magas minőségi elvárásoknak is megfelel.

Készleten

Leírás

MIG/MAG, TIG és MMA multifunkciós hegesztő készülék dupla impulzus technológiával, vízhűtéssel és mobil huzaltoló egységgel. Ideális alumínium, alumínium ötvözetek, réz, szénacél és rozsdamentes acélok hegesztésére. Mind a készülék, mind a huzaltoló OLED kijelzővel rendelkezik. A könnyen áttekinthető kezelőfelületnek köszönhetően a paraméterbeállítás egyszerű és intuitív. A grafikus felületen keresztül egy gombnyomással állíthatók a kívánt hegesztési értékek. Használható 0,8-1,6 mm közötti huzalátmérőkkel. Számos hegesztési mód áll rendelkezésre, mint a 2T, 4T, S2T, S4T és a SPOT. A csomag tartalmaz egy 4 méter hosszú, távvezérlős, LCD kijelzővel ellátott, vízhűtéses MIG/MAG hegesztőpisztolyt (IGrip 500W). A huzaltoló görgőjének méretei: 30x22x10 mm.

További információk

Tömeg 110 kg