IWELD MIG 360 Synergic LCD kompakt hegesztő inverter

714 990 Ft

Az IWELD MIG 360 Synergic LCD egy kompakt, de nagy teljesítményű hegesztő inverter, amely az IWELD technológiai újításaival és műszaki előnyeivel büszkélkedik. A készülék szinergikus vezérlésének köszönhetően a felhasználónak csupán néhány paramétert kell beállítania, és a gép automatikusan kiválasztja az ideális hegesztési paramétereket a legjobb eredmények érdekében.

Főbb jellemzők:

  • Szinergikus Vezérlés: Optimalizált hegesztési paraméterek automatikus beállítása a felhasználó által megadott alapinformációk alapján.
  • LCD Kijelző: A nagyfelbontású, tiszta kijelzőn könnyen olvashatóak és érthetőek a hegesztési paraméterek és az állapotinformációk.
  • Kompakt Méret: A kisebb méret és kialakítás lehetővé teszi a készülék könnyű szállítását és tárolását.
  • Univerzális Felhasználás: Kiválóan alkalmas acél, rozsdamentes acél és más anyagok hegesztésére.
  • Hosszantartó Teljesítmény: Az IWELD által használt modern technológia és anyagok biztosítják a gép megbízható és hosszú távú teljesítményét.

Akár professzionális műhelyekben, akár kisipari környezetben történő használatra, az IWELD MIG 360 Synergic LCD az egyik legjobb választás a piac hegesztő inverterei között. A cikkszám alapján könnyen azonosítható és rendelhető az IWELD hivatalos forgalmazóinál.

Készleten

További információk

Tömeg 80 kg