IWELD MIG 320 Synergic LCD kompakt hegesztő inverter

609 990 Ft

Az IWELD MIG 320 Synergic egy korszerű, kompakt hegesztő inverter, mely a naprakész technológiai igényeket szem előtt tartva lett kialakítva. Az eszköz szinergikus vezérléssel rendelkezik, így a beállítási folyamatot az automatikus hegesztési paraméterek optimalizálják, lehetővé téve a felhasználó számára a legjobb hegesztési eredmény elérését.

Főbb jellemzők:

  • Szinergikus Vezérlés: Az eszköz intelligens szinergikus vezérlést használ, ami automatikusan állítja be a hegesztési paramétereket a felhasználó által kiválasztott értékek alapján, garantálva az optimális hegesztési teljesítményt.
  • LCD Kijelző: A beépített LCD kijelzőn egyszerűen olvashatóak le a beállított és aktuális hegesztési paraméterek. A felhasználóbarát grafikus felületen történő navigációval gyorsan és könnyedén változtathatóak a beállítások.
  • Kompakt Kialakítás: Ennek az IWELD hegesztő inverternek a kompakt mérete ideális megoldást kínál a helytakarékos műhelyekben történő tárolásra, valamint könnyen hordozható és helyezhető el munkaterületeken.
  • Megbízható Védelmi Rendszer: A beépített védelmi mechanizmusok, mint a túláram, túlfeszültség és túlmelegedés elleni védelem, garantálják a készülék hosszú élettartamát és a felhasználó biztonságát.

Tartozékok: A csomag része a MIG 320 Synergic készüléknek megfelelő hegesztőpisztoly, valamint az összekötő kábelek és egyéb alapvető tartozékok a működéshez.

Összességében az IWELD MIG 320 Synergic egy kiváló választás a modern hegesztési feladatokhoz, legyen szó ipari alkalmazásokról vagy otthoni projektekről. A termék kiváló minőségű és megbízható, biztosítva a professzionális és tartós hegesztési eredményeket minden használatkor.

Készleten

További információk

Tömeg 67 kg