IWELD KOMBI 11 MINI Original Hegesztő-vágó készlet

74 500 Ft

Az IWELD KOMBI 11 MINI egy innovatív és sokoldalú hegesztő-vágó készlet, amely a mindennapi műhelyi és otthoni felhasználók számára kínál kiemelkedő megoldást. A “MINI” a termék nevében a készlet kompakt méretére utal, ami kiválóan hordozhatóvá és alkalmazkodóvá teszi különböző munkakörülmények között.

Főbb jellemzők:

  • Sokoldalúság: A készlet képes a legkülönfélébb anyagok hegesztésére és vágására, így a felhasználók széles körű alkalmazási lehetőségek közül választhatnak.
  • Kompatibilitás: Az IWELD technológiai háttere biztosítja a készlet kompatibilitását a legtöbb elterjedt hegesztő anyaggal és technológiával.
  • Egyszerű használat: A készlet ergonomikus kialakítása és jól elhelyezett vezérlői lehetővé teszik a gyors és hatékony munkavégzést még kevésbé tapasztalt felhasználók számára is.
  • Biztonság: Az IWELD KOMBI 11 MINI minden szükséges biztonsági funkcióval rendelkezik, beleértve a túlmelegedés elleni védelmet és a stabil ívvédelmet, így a felhasználók biztonságban érezhetik magukat munka közben.
  • Tartozékok: A készlet minden szükséges tartozékot tartalmaz, így a felhasználók azonnal elkezdhetik a munkát a készlet megvásárlása után.
Készleten

Leírás

Aműanyag koffer tartalma:
– markolat
– hegesztő égőszár AC ´1´
– hegesztő égőszár AC ´2´
– hegesztő égőszár AC ´3´
– hegesztő égőszár AC ´4´
– hegesztő égőszár AC ´5´
– hegesztő égőszár AC ´6´
– injektoros vágókiegészítő
– vágófúvóka ´2´ 3-8mm
– vágófúvóka ´3´ 8-20mm
– vágófúvóka ´4´ 20-50 mm
– tisztítókészlet
– teflon tömítés 3 db
– szerelőkulcs

További információk

Tömeg 4 kg