IWELD Indukciós melegítő 100kHz-es

372 035 Ft

Az IWELD Indukciós Melegítő egy kiváló minőségű eszköz, amely a 100kHz-es frekvencia alkalmazásával képes gyorsan és egyöntetűen felmelegíteni mágnesezhető fémanyagokból készült elemeket. A magas frekvencia révén a hőterjedés precízen koncentrált, lehetővé téve a pontos és hatékony munkavégzést. Különösen hasznos erősen korrodálódott csavarok, ragasztóval rögzített alkatrészek vagy egyéb nehezen hozzáférhető kötések oldásánál.

Az IWELD melegítője ideális választás olyan alkalmazásokhoz, ahol a gyorsaság és a pontosság elengedhetetlen. Mindemellett a készülék rendelkezik különféle adapterekkel, amelyek lehetővé teszik a különböző feladatokhoz való alkalmazkodást. A termék cikkszáma: 800STRMHEATER, ami a IWELD minőségi termékcsaládjába tartozik, így a felhasználók biztosak lehetnek benne, hogy egy megbízható és hosszú élettartamú eszközt választanak.

Készleten

Leírás

A magas frekvenciájú mágneses mezőt alkalmazó indukciós hevítő hatékonyan és egyöntetűen képes felmelegíteni a mágnesezhető fémanyagokból készült elemeket. A magas frekvenciának köszönhetően a hő keletkezésének területe szűkebb, így a melegítés pontosabbá válik. Többek között alkalmazható erősen rozsdásodott csavarok vagy ragasztóval rögzített elemek lazítására. Három különböző, időre programozható működési mód biztosítja a kívánt hőfok elérését. Az egységgel együtt számos hevítő adapter is jár.

További információk

Tömeg 6 kg