IWELD IK-30 Hegesztő-vágó készlet

138 000 Ft

Az IWELD IK-30 Hegesztő-vágó készlet egy korszerű autogén eszköz, amely hatékony és rugalmas megoldást kínál különféle hegesztési és vágási munkákhoz. A 6 égőszáras készlet garantálja, hogy minden feladathoz megtalálja a megfelelő szerszámot.

A készletet úgy tervezték, hogy képes legyen együttműködni bármilyen égőgázzal, amennyiben a megfelelő vágófúvókát választjuk hozzá. A modern fúvóka-keverési technológia nem csak gazdaságos vágást biztosít, hanem egyúttal biztonságosabb működést is kínál az injektoros rendszerekhez képest.

Ezen készlet további előnye a teljes méretű fém kazettájában, a kompakt és finoman szabályozható markolatában, valamint a rögzíthető karos vágókiegészítőjében rejlik. Ez utóbbi különösen hasznos, hiszen jelentősen megkönnyíti a vágást, mivel nincs szükség a vágóoxigén kar állandó nyomva tartására.

Összességében az IWELD IK-30 egy megbízható és hatékony eszköz minden hegesztési és vágási projekt számára, amely kiváló választás mind a hobbistáknak, mind a szakembereknek.

Készleten

Leírás

Az IK-30-as, 6 égőszáras készlet egy új generációs autogén eszköz, amely bármely égőgázzal együttműködve képes a vágásra, amennyiben a megfelelő vágófúvókát választjuk hozzá. Ezen kiváló adaptálhatóság nem csak gazdaságos vágást tesz lehetővé, hanem az injektoros lángvágókhoz képest sokkal biztonságosabb fúvóka-keverési technológiát is. Az IK-30-as készlet további kiváló jellemzői közé tartozik a teljes méretű fém kazetta, a kifejezetten kompakt kialakítás, a precízen szabályozható fogantyú és a fixálható karos vágókiegészítő, amely megkönnyíti a munkát, mivel nincs szükség a vágóoxigén kar állandó nyomva tartására.

A készlet tartalma:

Markolat
Hegesztő égőszár “1”
Hegesztő égőszár “2”
Hegesztő égőszár “3”
Hegesztő égőszár “4”
Hegesztő égőszár “5”
Hegesztő égőszár “6”
Vágókiegészítő
Vágófúvóka 3-6mm
Vágófúvóka 5-12mm
Vágófúvóka 10-75mm
Körvezető
Vágókocsi
O-gyűrű
Szervizkulcs

További információk

Tömeg 6 kg