IWELD IK-20 Hegesztő-vágó készlet (RK20, BK20 kompatibilis)

140 900 Ft

Az IWELD IK-20 Hegesztő-vágó készlet egy kiváló minőségű autogén berendezés, melyet kifejezetten a rugalmasság és a megbízhatóság jegyében terveztek. Ezen 6 égőszáras készlet minden eleme kompatibilis a népszerű MMG BK-20 és RK-20 rendszerekkel, ezáltal lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a különböző gyártóktól származó eszközöket is könnyedén integrálhassák munkafolyamataikba.

A készletben található égőszárak, vágófúvókák és fődarabok csereszabatosak és összekapcsolhatóak, így a különböző alkalmazásokhoz való alkalmazkodás gyerekjáték. A készlet további előnyei között szerepel a teljesen fémből készült tartós kazetta, az ergonomikus és finoman szabályozható markolat, valamint a rögzíthető karos vágókiegészítő, amely a vágási műveletek során növeli a kényelmet és a hatékonyságot, hiszen a vágóoxigén kart nem kell folyamatosan lenyomva tartani.

A IWELD IK-20 készlet továbbá kimagasló minőségű ötvözött vörösrézből készült fúvókákat is tartalmaz, melyeket úgy terveztek, hogy hosszú élettartamot és könnyű tisztíthatóságot biztosítsanak. A termék cikkszáma: 5IK20CWSET, ami egyértelműen azonosítja ezt a magas minőségű készletet az IWELD kínálatában.

Készleten

Leírás

Az IK-20 6 égőszáras készlet minden eleme kompatibilis az MMG BK-20, RK-20 és AGA X311 autogén berendezésekkel, függetlenül a gyártótól. Az egyes égőszárak, vágófúvókák és fődarabok könnyedén cserélhetők és illeszkednek egymáshoz. Az IK-20 készlet kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a teljesen fémből készült kazetta, az ergonomikusan tervezett és könnyen állítható markolat, valamint a fixálható karos vágókiegészítő, amely megkönnyíti a vágási műveleteket, mert a vágóoxigén kart nem kell állandóan nyomva tartani. Az RK-A típusú acetilén-oxigén fúvókák, hasonlóan az MMG BK-20 és AGA X311 rendszerekhez, egy darabból készülnek ötvözött vörösrézből, így nemcsak hosszabb élettartamot biztosítanak a több darabból álló fúvókáknál, de hevítőlángjuk és vágóoxigén csatornájuk is egyszerűen tisztítható.

A készlet tartalma:

Markolat
Hegesztő égőszár “1”
Hegesztő égőszár “2”
Hegesztő égőszár “3”
Hegesztő égőszár “4”
Hegesztő égőszár “5”
Hegesztő égőszár “6”
Vágókiegészítő
Vágófúvóka 3-8mm
Vágófúvóka 8-20mm
Vágófúvóka 20-50mm
Körvezető
Vágókocsi
Teflontömítés
Szervizkulcs

További információk

Tömeg 5 kg