IWELD IGrip CUT81 plazma vágópisztoly G3/8″

127 000 Ft

Az IWELD IGrip CUT81 plazma vágópisztoly kiváló minőségű eszköz, amely a plazmavágási technológia legújabb fejlesztéseit integrálja. Könnyű, ergonomikus kialakításával kiválóan illeszkedik a kézbe, lehetővé téve a felhasználó számára a precíz és hatékony munkavégzést.

  • Csatlakozás: A G3/8″ menetes csatlakozásának köszönhetően könnyen és biztonságosan illeszthető a legtöbb plazmavágó géphez.
  • Hatékonyság: A kiválóan tervezett vágófej és az optimális gázáramlás lehetővé teszi a tiszta, precíz vágást különböző anyagokon és vastagságokon.
  • Tartósság: Az IWELD minőségi anyagokat és gyártási technológiákat használ a vágópisztolyok előállításához, biztosítva azok hosszú élettartamát és megbízhatóságát.
  • Felhasználási terület: Alkalmas mind ipari, mind otthoni használatra; ideális a gyakori és intenzív plazmavágási munkákhoz.

Összefoglalva, az IWELD IGrip CUT81 egy professzionális eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a legmagasabb iparági követelményeknek és a felhasználók elvárásainak.

Out of stock

Leírás

A munkakábel hossza: 6 méter.
Maximum feszültség: 500 V
A vágógáz ajánlott nyomása: 4,5 – 5 bar között
Vágógáz sebessége: 160 l/perc
Használható teljesítmény: 80A 60%-os terhelésnél és 60A 100%-os terhelésnél
Ívgyújtás típusa: magas-frekvenciás (HF)
Gáz utóáramlási időtartam: legalább 80 másodperc.

További információk

Tömeg 2 kg