IWELD IGrip CUT151-A151 plazma vágópisztoly (centrál)

151 840 Ft

Az IWELD IGrip CUT151-A151 egy kiváló minőségű plazma vágópisztoly, amely az IWELD márka megbízhatóságát és kiválóságát tükrözi. Speciálisan tervezett és gyártott, hogy hatékonyan és biztonságosan vágjon különböző anyagokat, miközben biztosítja a felhasználó számára a tökéletes kezelhetőséget.

Főbb jellemzői:

  1. Robusztus Kialakítás: A pisztoly kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és az ellenállóképességet a magas hőmérsékletekkel és a kemény munka körülményeivel szemben.
  2. Ergonomikus Fogás: Az IGrip design lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kényelmesen és biztonságosan tartsa a pisztolyt, csökkentve az esetleges fáradtságot és növelve a pontosságot.
  3. Centrál Csatlakozás: Egy egyszerű, de stabil centrál csatlakozási rendszerrel van ellátva, ami biztosítja a gyors és egyszerű csatlakozást a plazmavágó gépekhez.
  4. Hatékony Vágási Teljesítmény: Az IWELD IGrip CUT151-A151 tökéletesen egyensúlyoz a teljesítmény és a pontosság között, biztosítva a sima és tiszta vágási élményt.
  5. Egyszerű Karbantartás: A pisztoly kialakítása lehetővé teszi a gyors és egyszerű cserét vagy karbantartást, ha szükséges, így minimalizálva az állásidőt.
  6. Kompatibilitás: Az IWELD termékcsalád többi tagjával való kompatibilitás révén a felhasználók könnyen integrálhatják ezt a vágópisztolyt meglévő rendszereikbe.

Az IWELD IGrip CUT151-A151 plazma vágópisztoly a tökéletes választás mindazok számára, akik egy megbízható és hatékony eszközt keresnek a plazma vágási feladatok elvégzéséhez. Ezzel a kiegészítővel az IWELD termékcsalád még jobban kiszolgálja a felhasználók igényeit.

Készleten

Leírás

Kábelcsatlakozás: Central
Kábelhossz: 6m
Csúcsfeszültség: 500V
Vágógáz nyomás: 4,5-5 bar
Vágógáz fogyasztás: 220 l/min
Terhelhetőség: 150A@60% 100A@100%
Gyújtás módja: HF
Gáz utánáramlás idő: min. 150 sec.
Súly: 4

További információk

Tömeg 4 kg