IWELD Hegesztőgép kocsi TIG/MIG géphez (MIG5200,4200,3800; TIG4200

171 900 Ft

Az IWELD hegesztőgép kocsi kifejezetten a TIG3200 és TIG4200 típusú hegesztőgépekhez lett tervezve, biztosítva a gépek stabil és biztonságos szállítását a műhelyen belül. A kocsi kompakt kialakítása és erős szerkezete ellenáll a mindennapi műhelyi használatnak és az idő múlásának.

A masszív kerekek és a kényelmes fogantyú könnyűvé és egyszerűvé teszik a hegesztőgép mozgatását akár egyenetlen felületeken is. A kocsi alján található stabil alap pedig biztosítja, hogy a gép nem billen meg vagy esik le mozgatás közben.

A praktikus tárolóhelyek és tartók lehetővé teszik a kiegészítők, kábelek és egyéb szükséges eszközök rendezett tárolását, így minden mindig kéznél van, mikor szükség van rá.

Az IWELD kocsi kialakítása nem csak a funkcionalitást, hanem az esztétikát is szem előtt tartja, így a műhelyben is jól mutat, miközben professzionális megoldást kínál a hegesztőgépek szállítására. A termék cikkszáma, 800TGMGTROLLEY, biztosítja a vásárlók számára, hogy egy valódi IWELD minőségi termékkel rendelkeznek.

Készleten

Leírás

TIG4200 géphez tartzó kocsi.
TIG3200 gépekhez opcionálisan rendelhető.

További információk

Tömeg 3 kg