IWELD Hegesztőgép kocsi TIG 320/420 AC/DC géphez

172 330 Ft

Az IWELD hegesztőgép kocsi kifejezetten az IWELD TIG 320 és 420 AC/DC hegesztő inverterek számára lett tervezve. Ez a kocsi azoknak a hegesztőknek nyújt megoldást, akik a munkahelyükön mozgékonyságra és rugalmasságra vágynak.

Főbb jellemzők:

  • Robusztus Kialakítás: A kocsi erős és tartós anyagokból készült, amely garantálja a hosszú élettartamot és ellenáll a műhelyi környezet kihívásainak.
  • Optimalizált Méret: A kocsi méreteit úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen az IWELD TIG 320 és 420 AC/DC gépekhez, így biztosítva azok stabil és biztonságos elhelyezését.
  • Könnyű Manőverezhetőség: A nagy teherbírású kerekeknek és az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően a kocsi könnyen mozgatható a műhelyen belül.
  • Tároló Rész: A kocsi alján található polccal extra tárolóhelyet kínál a kiegészítők, tartozékok vagy hegesztési anyagok számára.
  • Stabil és Biztonságos: A kocsi stabil kialakítású, így még vibráló műhelykörnyezetben is biztonságosan áll, megvédve a ráhelyezett hegesztőgépet az esetleges sérülésektől.

Az IWELD hegesztőgép kocsi TIG 320/420 AC/DC gépekhez egy kiváló kiegészítő eszköz, amely növeli a munkahelyi hatékonyságot és kényelmet. Egy must-have tartozék minden szakember számára, aki az IWELD TIG gépeket használja.

Készleten

További információk

Tömeg 30 kg