IWELD hegesztőgép kocsi 44X27X71cm13kg

37 100 Ft

Az IWELD hegesztőgép kocsi a hegesztési munkálatok kényelmét és hatékonyságát szem előtt tartva készült. Az ellenálló kialakítás, kombinálva a praktikus méretekkel, kiváló társ minden hegesztő számára.

Főbb jellemzők:

  • Méretek: A kocsi 70 cm hosszú, 45 cm széles, 27 cm mély és 70 cm magas, amely optimális helyet biztosít a különböző hegesztőgépek és tartozékaik tárolásához.
  • Erős konstrukció: Az IWELD hegesztőgép kocsi erős anyagokból készült, garantálva a hosszú élettartamot és a megbízható használatot még a legnehezebb körülmények között is.
  • Könnyen mozgatható: A kocsi négy kereke lehetővé teszi a könnyű és egyszerű mozgatást, függetlenül attól, hogy milyen súlyú a rajta lévő hegesztőgép vagy eszköz.
  • Tartós kialakítás: Az IWELD kocsi korrózióálló festéssel van ellátva, amely védi azt a különböző környezeti hatásoktól és a hegesztés során keletkező szikráktól.
  • Tároló polcok: A kocsi több polccal rendelkezik a különböző hegesztési tartozékok, így például sisakok, kesztyűk, huzalok vagy gázpalackok tárolásához.

Az IWELD hegesztőgép kocsi ideális választás mindazok számára, akik egy megbízható, tartós és könnyen mozgatható tárolási megoldást keresnek hegesztési eszközeik számára.

Készleten

Leírás

Méret (teljes Mé./tálca Mé. x Sz x Ma.): 70/45x27x70cm
Teherbírás: max. 40 kg

További információk

Tömeg 13 kg