IWELD HD 170 MULTIARC Hegeszto inverter

68 990 Ft

Az IWELD HD 170 MULTIARC Hegesztő Inverter a legújabb hegesztéstechnikai innovációkat kínálja egy kompakt, de erős csomagban. Minden egyes tervezési döntés a felhasználó kényelme és a maximális teljesítmény érdekében történt, biztosítva ezzel az átfogó és sokoldalú hegesztési megoldásokat.

Főbb jellemzők:

  1. Többfunkciós Működés: A MULTIARC megnevezés nem véletlen – ez a készülék képes többféle hegesztési eljárásra, így nagyfokú rugalmasságot biztosít a különböző munkák során.
  2. Kompakt Méret: A készülék kialakítása ideális a hordozhatósághoz, lehetővé téve annak könnyű mozgatását és tárolását a műhelyben vagy a munkahelyszínen.
  3. Beépített Védelmi Mechanizmusok: A túlmelegedés, túláram és feszültségingadozás elleni védelemmel ellátott készülék gondoskodik arról, hogy a berendezés hosszú ideig tartó, problémamentes működést biztosítson.
  4. Felhasználóbarát Kezelőfelület: Az egyszerű és világos digitális panel lehetővé teszi a kívánt hegesztési paraméterek gyors és precíz beállítását.
  5. Kiváló Teljesítmény: A 170 amperes kimeneti áramerősséggel a készülék erős és hatékony hegesztést biztosít a legtöbb alkalmazáshoz.
  6. Széles Alkalmazási Terület: Tökéletes választás különféle fémekhez, legyen az acél, rozsdamentes acél vagy alumínium. Az eszköz a különböző vastagságú anyagokon is egyenletesen teljesít.
Készleten

Leírás

Inverter típusa: IGBT,
Hálózati feszültség: 230V AC±15% 50/60 Hz,
Max. / effektív áramfelvétel: 33A/16.5A / 20A / 10A,
Üzemidő: 160A @ 35%, 80A @ 100%,
Hegesztőáram: 10A – 160A,
Elektróda átmérő: 2,5-5,0 mm

További információk

Tömeg 7 kg