IWELD GORILLA POCKETPOWER 150 VRD (140A) Hegesztő inverter

46 190 Ft

Az IWELD GORILLA POCKETPOWER 150 VRD egy csúcstechnológiás, IGBT alapú hegesztő inverter, amely képes 140A maximális kimeneti áramra. A készülék kifejezetten arra tervezett, hogy kiváló teljesítményt nyújtson, miközben a kezelhetőség és a hordozhatóság is elsődleges szempontok közé tartoznak.

Jellemzők:

  • IGBT Technológia: Az IGBT (Insulated Gate Bipolar Transistor) technológia révén az inverter stabil és hatékony teljesítményt képes nyújtani, csökkentve a hőtermelést és növelve az energiahatékonyságot.
  • VRD (Voltage Reduction Device): A készülékbe integrált VRD technológia révén növeli a biztonságot, csökkentve az alapállapotban levő elektródának feszültségét, megelőzve ezzel az esetleges áramütéseket.
  • Kompakt és Hordozható: A “POCKETPOWER” nevéhez híven a készülék rendkívül kompakt méretű és könnyű súlyú, ami lehetővé teszi a könnyű szállítást és tárolást.
  • Megbízhatóság: A túlterhelés és túlmelegedés elleni védelemmel a készülék hosszabb ideig képes zavartalanul működni, miközben megőrzi a belső alkatrészek élettartamát.

A csomag nem tartalmaz koffert, így a tárolás és szállítás során külön tárolóeszköz beszerzése javasolt.

Az IWELD GORILLA POCKETPOWER 150 VRD a legújabb technológiai innovációkat kombinálja a hagyományos hegesztési technikákkal, biztosítva ezzel a felhasználóknak a legjobb hegesztési élményt.

Készleten

Leírás

IGBT technológiát alkalmazó, bevont-elektródával működő hegesztő inverter, ideális kisebb ipari hegesztési munkákhoz.

  • Kiemelkedő teljesítmény mellett egyszerű a használata,
  • Biztonsági funkciók a túlterhelés és túlhűtés ellen.
  • Könnyű súlyú és kompakt mérete miatt akár vállon is hordozható.

További információk

Tömeg 5 kg