IWELD GORILLA POCKETMIG 205 CAR BODY SYNERGIC hegesztő inverter

194 990 Ft

Az IWELD GORILLA POCKETMIG 205 CAR BODY SYNERGIC a legújabb generációs hegesztő inverter a márka kínálatában, kifejezetten az autóipari testfelújítás és karosszéria javítás igényeire szabva.

Főbb jellemzői:

  • Technológia: Az IGBT technológia garantálja a készülék kivételes teljesítményét és tartósságát, miközben folyamatos, stabil hegesztési áramot biztosít.
  • Synergetic Mód: A szinergikus működés lehetővé teszi a hegesztési paraméterek automatikus beállítását a huzal típusa és vastagsága alapján, így a felhasználónak csak a hegesztési áramot kell kiválasztania.
  • Huzaldob befogadás: A készülék akár 5 kg-os huzaldobok befogadására is képes, csökkentve a huzalcsere gyakoriságát és megszakítások nélküli munkát biztosítva.
  • Autóipari Optimalizálás: Kifejezetten az autókarosszéria munkákhoz tervezve, precíz és tiszta hegesztést biztosít, minimális torzulással és deformációval.
  • Fémházas Huzalelőtoló: A strapabíró fémházas huzalelőtoló tartozék “U” profilú és recézett huzaltovábbító görgővel érkezik, mely különösen alkalmas alumínium és porbeles hegesztőhuzalokhoz.
  • Mellékelve: Az IWELD IGrip 150 hegesztőpisztol a csomag része, ami hozzájárul a készülék könnyű és hatékony kezelhetőségéhez.
Out of stock

Leírás

Inverter típusa: IGBT,
Fázisszám: 1, huzaltoló görgők száma: 2,
Polaritásváltás: van,
Hálózati feszültség: 230 V AC±15% 50/60 Hz,
Üzemidő: (10 perc / 40° C) 190A@60%, 132A@100%,
Hegesztőáram: MMA 30.8A/20.2A; MIG 35A/25A,
Huzalátmérő: 0,6 – 1,0mm,
Huzaltekercs átmérő: 200mm (5kg)

További információk

Tömeg 16 kg