IWELD GORILLA POCKETMIG 175 ALUFLUX Hegesztő inverter

104 490 Ft

Az IWELD GORILLA POCKETMIG 175 ALUFLUX egy kiváló minőségű hegesztő inverter, amely a legújabb IGBT technológiát használva biztosít hatékony és megbízható hegesztési teljesítményt. Kifejezetten könnyű, hordozható kialakítással rendelkezik, így ideális választás mind a professzionális, mind a házi felhasználók számára.

Főbb jellemzői:

 1. MIG/MMA kétfunkciós hegesztés: A készülék képes mind a fogyóelektródás (MIG), mind a bevont-elektródás (MMA) hegesztési technikákra, így rugalmas megoldást kínál különböző feladatokra.
 2. Alumínium Hegeszthetőség: Az ALUFLUX technológiának köszönhetően a készülék kiválóan alkalmas alumínium és egyéb könnyűfémek hegesztésére.
 3. Huzaldob befogadása: A készülék 5 kg-os huzaldobokkal kompatibilis, így biztosítva a hosszabb munkamenetekhez szükséges folyamatos huzalellátást.
 4. Továbbfejlesztett funkciók: Hot Start, Burn-back beállítás, és Polaritásváltás lehetősége teszik a hegesztést még egyszerűbbé és hatékonyabbá.
 5. Robusztus Kialakítás: A fémházas huzalelőtoló szerkezet tartósságot és megbízhatóságot garantál, még a legigényesebb munkakörülmények között is.
 6. Tartozék Hegesztőpisztoly: Az IWELD IGrip 150 (3m) hegesztőpisztolyt a csomag részeként kapja meg, így azonnal készen áll a munka megkezdésére.
Készleten

Leírás

IGBT technológiával működő MIG/MMA kettős funkciójú hegesztő inverter, amely fogyó- és bevont elektródás munkákhoz egyaránt használható.

 • Képes 5 kg-os huzaldobok kezelésére.
 • Hot Start funkció,
 • Burn-back (huzal visszaégetés) szabályozás,
 • Lehetőség az áramirány megváltoztatására,
 • Erős fém kivitelű huzalelőtoló, “U” profilú és barázdált huzalvezető görgővel kiegészítve, alumínium és porszórt hegesztőhuzal használatához.
 • A csomagban található egy IWELD IGrip 150 (3m) hegesztőpisztoly is.

További információk

Tömeg 14 kg