IWELD GORILLA MULTIFLUX 153 SYNERGIC NOGAS heg. inv.

78 590 Ft

Az IWELD GORILLA MULTIFLUX 153 SYNERGIC NOGAS egy modern és kiváló minőségű hegesztő inverter, melyet kifejezetten önvédő, portöltésű hegesztőhuzalokhoz terveztek, így nincs szükség külön védőgázra a működéséhez. A “synergic” jelző azt jelenti, hogy az eszköz automatikusan beállítja a hegesztési paramétereket az optimális eredmények érdekében, csökkentve a felhasználói beavatkozás szükségességét.

A készülék kompakt méretű és könnyű súlyú, így tökéletes választás kisebb helyszíni javítási és karbantartási munkákhoz. Az egyszerű telepítés és a hordozhatóság megkönnyíti a használatát különböző munkakörnyezetekben.

A gép a 100 mm-es huzaldobok befogadására is alkalmas, így rugalmasan használható a legkülönfélébb hegesztési projektekhez. A csomagban továbbá egy 0.9 kg-os portöltésű hegesztőhuzal is megtalálható, így a vásárlók azonnal hozzákezdhetnek a munkához.

Összességében az IWELD GORILLA MULTIFLUX 153 egy kiváló eszköz, melyet a legújabb technológiákkal és innovációkkal láttak el, hogy a felhasználóknak a legjobb hegesztési élményt nyújtsa.

Készleten

Leírás

Ez egy kompakt hegesztőgép, amely kifejezetten önvédő, portöltésű hegesztőhuzalhoz lett tervezve, így nincs szükség védőgázra. A gázpalack hiánya és a kis súlya, ami a huzallal együtt is alig haladja meg a 6 kg-ot, könnyen hordozhatóvá és egyszerűen telepíthetővé teszi. Így kiválóan alkalmas helyszíni karbantartásokhoz és egyéb kisebb javítási munkálatokhoz. A gép 100 mm-es huzaldobok befogadására is képes. A csomag tartalmaz 1 db, 0.9 kg-os portöltésű hegesztőhuzalt.

További információk

Tömeg 8 kg