IWELD GORILLA MICROFLUX 131 NOGAS hegesztő inverter

63 890 Ft

Az IWELD GORILLA MICROFLUX 131 egy kiváló minőségű, kompakt méretű hegesztő inverter, amely az önvédő, portöltésű hegesztőhuzalokhoz lett tervezve, kiemelve a védőgáz nélküli alkalmazásokat. A “NOGAS” jelölés rámutat arra, hogy nincs szükség gázpalack használatára, ami csökkenti a működési költségeket és növeli a mobilitást.

A készülék kis mérete és könnyű súlya ideálisá teszi azt különböző helyszíni munkákhoz, ahol a gyors telepítés és a mobilitás alapvető fontosságú. Könnyű hordozhatóságával tökéletes választás kisebb javításokhoz, vagy karbantartási feladatokhoz.

Az IWELD a minőségi anyagokból és alkatrészekből épül fel, így garantálja a tartósságot és a megbízható teljesítményt a hosszú távon is. Az egyszerű kezelhetőség és a felhasználóbarát interfész pedig még a kezdő hegesztők számára is intuitív használatot kínál.

Legyen szó akár professzionális, akár otthoni használatról, az IWELD GORILLA MICROFLUX 131 a tökéletes választás a védőgáz nélküli hegesztési alkalmazásokhoz.

Készleten

Leírás

Egy kis méretű hegesztőgép, amelyet kifejezetten önvédő, portöltésű huzalokhoz terveztek, elkerülve a védőgáz használatát. A gép súlya a huzallal együtt is csak kissé több, mint 6 kg, így könnyedén szállítható és egyszerűen telepíthető. Ezeknek az előnyöknek köszönhetően ideális választás kisebb helyszíni javítási és karbantartási munkálatokhoz. A gép képes 100 mm-es huzaldobok fogadására. A csomagban továbbá megtalálható egy 0.9 kg-os portöltésű hegesztőhuzal.

További információk

Tömeg 7 kg