IWELD GORILLA CUT 45 PILOT plazmavágó inverter

157 590 Ft

Az IWELD GORILLA CUT 45 PILOT egy kiváló minőségű plazmavágó inverter, mely a legmodernebb technológiai megoldásokat ötvözi a magas szintű teljesítmény érdekében. Az eszköz a következő jellemzőkkel rendelkezik:

  • IGBT inverteres technológia: A legújabb generációs IGBT technológia biztosítja a készülék kiváló teljesítményét és hosszú élettartamát.
  • PILOT ívgyújtás: Ez a fejlett ívgyújtási rendszer garantálja a stabil és megbízható ívgyújtást, miközben minimálisra csökkenti az elektronikus eszközökkel való interferenciát.
  • Precíziós Vágás: Az eszköz képes pontos és tiszta vágási eredmények elérésére különböző típusú és vastagságú anyagokon.
  • Ergonomikus kialakítás: Könnyű, kompakt és hordozható design, mely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyen mozgassa és helyezze el a készüléket a munkahelyen.
  • Biztonsági funkciók: A készülék számos integrált védelmi funkcióval van ellátva, mint a túláram, túlfeszültség és túlmelegedés elleni védelem, hogy garantálja a biztonságos működést.
  • Univerzális alkalmazhatóság: A GORILLA CUT 45 PILOT ideális választás mind hobbista, mind ipari felhasználásra, mivel a különböző anyagok és vastagságok vágására egyaránt képes.

Összességében az IWELD GORILLA CUT 45 PILOT egy rendkívül megbízható és hatékony plazmavágó inverter, mely minden kihívást képes leküzdeni a plazmavágás terén.

Készleten

Leírás

Plazmavágó gép IGBT inverteres technológiával, könnyen hordozható kivitelben. A gép IGBT technológiájával párhuzamosan kiegyenlített áramerősséget és digitális irányítást biztosít.
Optimális teljesítményt garantál változatos környezeti feltételek között is, köszönhetően a széles bemeneti feszültség tartománynak.
A PILOT ívgyújtás technológiája nem befolyásolja az elektronikai eszközöket, mint például a számítógépeket.
Az őrív-vezérlő rendszer elősegíti a precíz vágást, gyorsítja a munkát és hosszabbítja az elektróda élettartamát, ideális hálózatos alakzatú anyagok vágásához.
A készülék számos védelmi funkcióval rendelkezik, mint például a fáziskimaradás, túlmelegedés és túláram elleni védelem, hogy megelőzze a nem kívánt leállásokat és gyorsan reagáljon a problémákra.

További információk

Tömeg 10 kg