IWELD GEKKOMAT hegesztő traktor vezető kerék

44 751 Ft

Az IWELD GEKKOMAT vezető kerék egy speciálisan kifejlesztett kiegészítő az IWELD GEKKOMAT hegesztő traktorok számára. A kiváló minőségű anyagokból készült kerék a traktor optimális irányítását és stabilitását biztosítja a hegesztési folyamat alatt.

Főbb jellemzők:

  • Magas Minőségű Anyagok: A vezető kerék olyan tartós és ellenálló anyagokból készül, amelyek garantálják a hosszan tartó, megbízható működést még a legkeményebb munkakörülmények között is.
  • Optimális Irányítás: A kereket úgy tervezték, hogy a hegesztő traktor egyenletesen és pontosan haladjon, így biztosítva a hegesztési munka minőségét.
  • Egyszerű Szerelhetőség: Az IWELD GEKKOMAT hegesztő traktorhoz való egyszerű csatlakoztatási lehetőséggel gyorsan és könnyedén rögzíthető és kicserélhető.
  • Kiváló Tapadás: A különleges kialakítás és az anyagválasztás gondoskodik arról, hogy a kerék minden körülmények között megfelelő tapadással rendelkezzen.

Az IWELD GEKKOMAT vezető kerék tökéletes választás mindazok számára, akik maximális stabilitást és irányítást szeretnének biztosítani hegesztési munkáik során. A kiváló minőség és a precíz kialakítás garantálja a magas szintű teljesítményt és tartósságot.

Készleten

További információk

Tömeg 1 kg