IWELD FLIP-UP 5.2 Digital Automata hegesztő fejp. (felnyitható)

32 990 Ft

Az IWELD FLIP-UP 5.2 egy modern, digitális automata hegesztő fejp, amely a legújabb technológiával kombinálva kiváló védelmet és funkcionalitást kínál a hegesztés során. Kialakításának köszönhetően ideális választás mind a hobbisták, mind a professzionális hegesztők számára.

Jellemzők:

  • Felnyitható Kialakítás: A fejp unikális felnyitható dizájnja lehetővé teszi a hegesztési terület gyors és egyszerű megtekintését anélkül, hogy levennénk azt. Ez a funkcionalitás különösen hasznos a precíziós munkákhoz vagy a gyors ellenőrzésekhez.
  • Digitális Technológia: A digitális vezérlőpanel révén a felhasználók könnyen módosíthatják és ellenőrizhetik a fejp beállításait, biztosítva a legoptimálisabb hegesztési környezetet.
  • Erős Védelem: Az IWELD FLIP-UP 5.2 kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek megfelelő védelmet biztosítanak a szem és az arc számára az UV/IR sugárzástól és a forró fémről származó fröcskölésektől.
  • Könnyű és Kényelmes Viselet: Ergonómikus tervezésének köszönhetően a fejp kényelmes viseletet biztosít hosszabb munkavégzés esetén is, míg a könnyű súlyának köszönhetően csökkenti a nyak terhelését.
  • Univerzális Illeszkedés: A fejp tervezése során figyelembe vették a különböző fejméreteket és alakokat, így széles körű kompatibilitást kínál a felhasználók számára.

Az IWELD FLIP-UP 5.2 Digital Automata Hegesztő Fejp a hegesztés modern igényeit szem előtt tartva készült, hogy a munkavégzés során a lehető legnagyobb védelmet és kényelmet biztosítsa.

Out of stock

Leírás

IWELD FLIP UP 5.2 Digital Automata hegesztő fejpajzs felnyitható (8FLPUPDIG52) 4 db infravörös érzékelő – kifejezetten AWI hegesztéshez ajánlott. A különleges kialakítású fejkosár szerkezet és az ideális súlypont kimagasló kényelmet biztosít.

 

További információk

Tömeg 2 kg