IWELD DYNAMAT CNC hordozható vágógép sínnel 1600x3400mm

3 459 900 Ft

Az IWELD DYNAMAT CNC egy kiemelkedő minőségű, professzionális hordozható vágógép, amely a legújabb technológiai innovációkat tartalmazza, hogy a legprecízebb vágási eredményeket érje el. A készletben található 1600x3400mm-es sínnel ez a vágógép kiválóan alkalmas nagyobb méretű anyagok precíz vágására.

Főbb jellemzők:

  • CNC Vezérlés: A gépben található CNC vezérlés lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy finoman programozza és szabályozza a vágási folyamatot, biztosítva a pontos és egyenletes vágást.
  • Nagy Méretű Sín: A 1600x3400mm-es sín optimális alapot biztosít a nagyobb munkadaraboknak, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy egyszerűen és gyorsan dolgozzon a különféle projekteken.
  • Hordozható Kialakítás: A gép kompakt és hordozható kialakítása könnyű mozgatást és tárolást tesz lehetővé, ami ideális a változó munkahelyi körülmények között.
  • Biztonsági Funkciók: A vágógép beépített biztonsági rendszerekkel van ellátva, mint az automatikus leállítás és túlmelegedés elleni védelem, biztosítva a felhasználó és a gép biztonságát.
  • Felhasználóbarát Kezelőfelület: A könnyen érthető, intuitív kezelőfelület révén a felhasználók könnyen beállíthatják és módosíthatják a vágási paramétereket.

Az IWELD DYNAMAT CNC hordozható vágógép a precíz és megbízható vágási megoldások iránti igényeket szolgálja ki. A kiváló minőségű kialakítás, a CNC vezérlés és a nagy méretű sín kombinációja biztosítja, hogy ez a gép a piac egyik legjobb választása legyen nagyméretű vágási feladatokhoz.

Készleten

További információk

Tömeg 30 kg