IWELD DYNAMAT CNC hordozható vágógép (lángvágó fejjel)

4 367 814 Ft

Az IWELD DYNAMAT CNC egy modern, hordozható vágógép, amely kifejezetten a precíziós vágási munkák elvégzéséhez készült. A beépített lángvágó fejnek köszönhetően ez a gép kiválóan alkalmas a különböző vastagságú és típusú fémanyagok gyors és tiszta vágására.

Főbb jellemzők:

  • CNC Technológia: A gépbe integrált CNC vezérlés precíz, automatizált műveleteket tesz lehetővé, minimális emberi beavatkozással. A felhasználóbarát kezelőfelületen keresztül könnyen programozható és optimalizálható a vágási folyamat.
  • Hordozható Kialakítás: Könnyű súlya és kompakt méretei lehetővé teszik a könnyű szállítást és telepítést különböző munkahelyeken.
  • Lángvágó Fej: A magas minőségű lángvágó fej lehetővé teszi a különböző vastagságú anyagok hatékony és tiszta vágását, miközben minimálisra csökkenti az anyagveszteséget.
  • Biztonsági Funkciók: A gép beépített biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például a túlmelegedés elleni védelem és az automatikus kikapcsolás, amelyek garantálják a biztonságos működést.
  • Egyszerű Kezelhetőség: A gép ergonomikus kialakítása és a jól látható kezelőfelület egyszerű és kényelmes használatot tesz lehetővé, még hosszabb munkaórák alatt is.

Az IWELD DYNAMAT CNC hordozható vágógép a lángvágás terén új mércét állít fel. Kiváló választás mindazok számára, akik hatékony, pontos és megbízható eszközt keresnek vágási feladataikhoz. A modern CNC vezérlés és a kiváló minőségű lángvágó fej kombinációja garantálja a kiemelkedő teljesítményt és hosszú élettartamot.

Out of stock