IWELD CUT 85 CNC PILOT plazmavágó inverter

639 900 Ft

Az IWELD CUT 85 CNC PILOT egy innovatív plazmavágó eszköz, amely a legújabb technológiákat ötvözi, hogy hatékony, pontos és megbízható vágási élményt nyújtson. Az ipari felhasználásokra optimalizált eszköz különösen ajánlott olyan projektekhez, ahol a CNC vezérlésű precíziós vágás kiemelt fontosságú.

Főbb jellemzői:

  1. CNC Vezérlés: A CNC (Computer Numerical Control) vezérlés lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy előre meghatározott vágási útvonalakat hajtson végre a legnagyobb pontossággal és ismételhetőséggel.
  2. Magas Teljesítmény: Az IWELD CUT 85 képes vastag fémlemezek vágására is, garantálva a sima és tiszta vágási felületeket.
  3. Pilot Ív Technológia: Ez a funkció biztosítja az azonnali és stabil plazma ívet, csökkentve a vágási időt és növelve a működés hatékonyságát.
  4. Egyszerű Kezelés: A felhasználóbarát kezelőpanel és az intuitív beállítási lehetőségek révén még a kevésbé tapasztalt operátorok is könnyedén használhatják az eszközt.
  5. Tartósság és Megbízhatóság: Az IWELD márka minőségi garanciát jelent, így a CUT 85 CNC PILOT is a legjobb alkatrészekből és anyagokból készül, hogy hosszú távon is teljesítményt nyújtson.
  6. Optimalizált Energiafelhasználás: Az eszköz úgy lett tervezve, hogy minimalizálja az energiafogyasztást, miközben maximalizálja a teljesítményt, így a felhasználók csökkentett költségekkel gazdálkodhatnak.

Az IWELD CUT 85 CNC PILOT plazmavágó inverter a legújabb technológia és a kiváló mérnöki munka találkozása. Aki egy kiváló minőségű CNC vezérelt plazmavágó eszközt keres, annak ez a termék kiváló választás lesz.

Készleten

Leírás

Plazmavágó gépek, melyek IGBT inverteres technológiával és CNC kompatibilitással rendelkeznek, kifejezetten ipari alkalmazásokhoz tervezve. Képesek akár 60 mm vastag anyagok precíz vágására, sűrített levegős kézi vagy CNC vezérelt plazma vágási módszerrel, amely őríves gyújtást alkalmaz. A gépekhez integrált nyomáscsökkentő és nyomásmérő egységek tartoznak. Az IGBT technológia párhuzamos áramerősség szabályozásával és digitális irányítással működik. A gép optimális teljesítményt nyújt széles bemeneti feszültségi tartományban, még változékony körülmények között is. Elektromágneses interferencia szűrése biztosított. A nagyfrekvenciás PILOT ívgyújtás garantálja, hogy a gyújtás nem interferál elektronikai eszközökkel. Az őrív-vezérlés előnye a növelt vágási hatékonyság és az elektróda hosszabb élettartama, kiválóan használható hálószerkezetű anyagok vágásához is. További biztonsági funkciók is rendelkezésre állnak, mint például a fáziskimaradás, túlmelegedés és túláram elleni védelem, mindezek segítenek a gyors problémamegoldásban és a felesleges leállások minimalizálásában.

További információk

Tömeg 32 kg