IWELD CUT 50 PILOT plazmavágó inverter

258 890 Ft

Az IWELD CUT 50 PILOT egy magas minőségű plazmavágó inverter, amely kiválóan alkalmazható ipari és műhelyi környezetben egyaránt. Kiemelkedő jellemzői között található:

  • Technológia: A készülék IGBT inverteres technológiát használ, ami garantálja az állandó, stabil teljesítményt és hosszú élettartamot.
  • PILOT Ívgyújtás: A nagy frekvencia nélküli PILOT ívgyújtási rendszerrel ellátva, amely nem zavarja az elektronikai berendezéseket, így biztonságosan használható számítógépek vagy más elektronikus eszközök közelében.
  • Hatékonyság: Képes akár 50 mm vastag anyagok precíz vágására, miközben minimálisra csökkenti a hulladékot és az anyagveszteséget.
  • Felhasználóbarát Kezelőfelület: Intuitív kezelőfelületet kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén beállítsák és módosítsák a vágási paramétereket.
  • Biztonsági Funkciók: Beépített védelmi rendszerekkel, mint a túláram, túlmelegedés és fáziskimaradás elleni védelem, hogy megvédje a berendezést és garantálja a felhasználó biztonságát.
  • Kompakt és Hordozható: Könnyűsúlyú és kompakt kialakításának köszönhetően könnyedén szállítható és tárolható.

Az IWELD CUT 50 PILOT azok számára ideális választás, akik egy megbízható, hatékony és könnyen kezelhető plazmavágó készüléket keresnek. A berendezés minden elvárást kielégít, legyen szó egyszerű vagy összetett vágási feladatokról.

Készleten

Leírás

Hordozható IGBT inverteres technológiájú plazmavágó készülék. Ez a gép ipari használatra lett tervezve, képes vágási feladatok elvégzésére akár 60 mm vastag anyagok esetén is.
Digitálisan vezérelt IGBT párhuzamos áramerősség-kiegyenlítő rendszerrel rendelkezik.
Még a változó körülmények között (több mint 15%-os eltéréssel) is képes fenntartani a maximális teljesítményt a tartós vágás során.
Beépített elektromágneses interferencia (EMC) szűrővel van ellátva.
A PILOT ívgyújtási rendszer nagy frekvencia nélkül működik, így nem befolyásolja a számítógépek és egyéb elektronikus készülékek működését.
A fejlett őrív-vezérlés növeli a vágási hatékonyságot és sebességet, miközben meghosszabbítja az elektróda élettartamát. Kiválóan alkalmazható hálószerű alkatrészek vágásához.
Több biztonsági és figyelmeztető funkcióval is fel van szerelve, mint a fáziskimaradás, túlmelegedés és túláram elleni védelem, ami elősegíti a gyors problémamegoldást és minimalizálja a nem kívánt leállásokat.

További információk

Tömeg 10 kg