IWELD CUT 130 CNC MULTIARC plazmavágó inverter

1 219 900 Ft

Az IWELD CUT 130 CNC MULTIARC plazmavágó inverter a modern technológiát és a sokoldalúságot egyesíti egy kiváló eszközben, amely kifejezetten CNC rendszerekkel történő használatra készült.

Ez a gép a fejlett IGBT inverter technológiát használja, garantálva a pontos és hatékony működést. A “MULTIARC” elnevezés arra utal, hogy a berendezés több ívvel képes működni, így maximalizálva a vágási hatékonyságot és lehetővé téve a felhasználó számára, hogy alkalmazkodjon különféle munkakörülményekhez és anyagvastagságokhoz.

Az ipari felhasználásra tervezett IWELD CUT 130 CNC alkalmas vastag anyagok precíz vágására is. Az integrált nyomáscsökkentő és nyomásmérő egység egyszerűsíti a műveleteket és biztosítja az optimális vágási körülményeket. Az elektromágneses zavarok elkerülése érdekében az EMC szűrő gondoskodik a stabil működésről. A nagy frekvencia nélküli PILOT ívgyújtás biztosítja, hogy az eszköz ne zavarja a környező elektronikai berendezéseket.

A plazmavágó inverter beépített védelmi rendszerekkel van ellátva, amelyek túláram, túlmelegedés és fázishiba esetén működnek, biztosítva a berendezés hosszú élettartamát és a felhasználó biztonságát. A vágás minőségét és hatékonyságát tovább növeli az őrív vezérlés, amely optimalizálja az elektróda élettartamát és javítja a vágási sebességet.

Összefoglalva, az IWELD CUT 130 CNC MULTIARC egy kiváló választás azok számára, akik professzionális és megbízható plazmavágó berendezést keresnek CNC alkalmazásokhoz.

Készleten

Leírás

  • Plazmavágó gépek IGBT inverter technológiával, amelyek hordozhatóak és CNC rendszerekkel kompatibilisek.
  • Ezek a gépek az ipari szektor számára készültek és képesek akár 60 mm vastagságú anyagok precíz vágására. Használhatók sűrített levegővel manuális vagy CNC vezérlésű plazmavágásra őríves gyújtási módszerrel.
  • Minden plazmavágóban integrált nyomáscsökkentő és nyomásmérő egység található.
  • Az IGBT technológia párhuzamos áramerősség szabályozást és digitális irányítást biztosít.
  • A bemeneti feszültség széles tartományban változhat, mégis garantált a maximális teljesítmény a vágás során.
  • A gépekbe elektromágneses zavarok szűrésére EMC szűrő van beépítve.
  • A PILOT ívgyújtás nagyfrekvenciás zavarok nélkül működik, így nem befolyásolja az elektronikai eszközök működését.
  • Az őrív vezérlés optimalizálja a vágást, növeli a sebességet és hozzájárul az elektródák hosszabb élettartamához. Kiválóan használható komplex munkadaraboknál is.
  • A berendezés számos védelmi funkcióval rendelkezik, így védi magát túlfeszültség, túlmelegedés és áramtúllépés esetén, ezáltal minimalizálva a nem tervezett leállásokat és gyorsítva a hibaelhárítást.

További információk

Tömeg 38 kg