IWELD CUT 125 CNC plazmavágó inverter

1 006 000 Ft

Az IWELD CUT 125 CNC egy korszerű, IGBT inverter technológiával működő plazmavágó eszköz, kifejezetten CNC alkalmazásokhoz tervezve. Innovatív megoldásai és modern technológiai elemei révén az ipar számára optimális választás.

Főbb jellemzői:

  • IGBT Inverter Technológia: Az eszköz IGBT technológiát használ, ami magas hatékonyságot és hosszú élettartamot biztosít.
  • CNC Kompatibilitás: Az IWELD CUT 125 tervezésekor kiemelt figyelmet kapott a CNC gépekkel való integráció. Ennek köszönhetően kiválóan működik együtt a legmodernebb CNC vezérlőrendszerekkel.
  • Mélység: Az eszköz képes akár 60 mm vastagságú anyagok vágására is, biztosítva ezzel a sokoldalúságot és hatékonyságot a különböző ipari alkalmazások során.
  • Beépített Védelmi Funkciók: Az eszköz fáziskimaradás, túlmelegedés és túláram elleni védelemmel van ellátva, így növelve a berendezés biztonságosságát és megbízhatóságát.
  • Elektromágneses Interferencia Szűrő: EMC szűrővel rendelkezik, garantálva, hogy a berendezés ne okozzon zavart a közelben lévő elektronikai eszközök működésében.
  • Integrált Nyomáscsökkentő: A beépített nyomáscsökkentő és nyomásmérő egység lehetővé teszi a gázáramlás finom beállítását, ami tökéletes vágási minőséget eredményez.
  • Modern Dizájn: Az IWELD CUT 125 kifinomult kialakítása nem csak a funkcionalitást szolgálja, hanem esztétikai értéket is képvisel, így jól mutat minden modern műhelyben.

Ezen felül az IWELD CUT 125 CNC plazmavágó inverter számos további kiegészítővel és tartozékkal bővíthető, így minden igénynek megfelelően testre szabható.

Készleten

Leírás

Inverteres IGBT technológia alapján készült, hordozható, CNC-kompatibilis plazmavágó eszközök. Az ipar számára tervezett ezen gépek akár 60 mm-es anyagmélységben is képesek vágni. A vágási módszerek közé tartozik a sűrített levegős kézi vagy CNC vezérlésű plazmavágás, őríves gyújtással. Az eszközök integrált nyomáscsökkentővel és nyomásmérő egységgel rendelkeznek. Az IGBT párhuzamos áramkiegyenlítés és digitális vezérlés a jellemzői. Rugalmas bemeneti feszültség-tartományban működnek, biztosítva a maximum teljesítményt változatos körülmények között is. Elektromágneses interferencia szűrővel vannak ellátva. A nagy frekvenciájú PILOT ívgyújtás nem befolyásolja az elektronikai eszközöket. Az őrív-vezérlés javítja a vágási teljesítményt, növelve az elektróda élettartamát és használható rácsos anyagok vágására is. Több védelmi és riasztó funkcióval rendelkezik, így biztosítva a gyors hibaelhárítást és minimalizálva a nem kívánt leállásokat.

További információk

Tömeg 40 kg