Hegesztőgép kocsi XL erősített (86/65x32x64cm)

63 300 Ft

Az XL Erősített Hegesztőgép Kocsi VT016000 tervezésekor a strapabírás és a funkcionalitás voltak az elsődleges szempontok. Ez a kocsi kifejezetten az ipari és nagy kapacitású hegesztési projektek számára lett tervezve, és tökéletesen megfelel mindenféle hegesztő inverter, valamint egyéb tartozékok tárolására és szállítására.

Jellemzők:

Erősített Kialakítás: A kocsi erős, stabil acélkonstrukcióból készült, amely képes ellenállni az ipari környezetben tapasztalható megterhelésnek.
Nagy Méret: Az 86/65x32x64 cm méreteknek köszönhetően bőséges tárolóhely áll rendelkezésre több hegesztőgép és tartozék számára.
Mobil és Rugalmas: A kocsi könnyen mozgatható nagy teljesítményű kerekeinek köszönhetően, melyek lehetővé teszik a könnyű irányítást és manőverezést még nehéz terhek esetén is.
Tartozéktároló: A kocsi tartalmaz beépített rekeszeket és polcokat, hogy minden szükséges eszköz és tartozék kéznél legyen.
Ergonómikus Fogantyú: Az ergonómikusan tervezett fogantyúval a kocsi könnyen irányítható, még hosszú időn keresztül is.

Ez a hegesztőgép kocsi egy megbízható, minden igényt kielégítő társ a hegesztési munkálatok során. Az XL Erősített Hegesztőgép Kocsi VT016000 nem csak a hegesztőgépet és annak tartozékait teszi könnyen hozzáférhetővé, de az egész munkafolyamatot hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi.

Készleten

További információk

Tömeg 19 kg